پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۶۸۷۲۳۳
۱۲:۲۵
۱۳۹۹/۱۰/۰۵
مدیر مرکز مدیریت راه‌های کردستان خبر داد؛

نجات ۳۴۸ ماشین گرفتار در برف در جاده‌های کردستان

نجات ۳۴۸ ماشین گرفتار در برف در جاده‌های کردستان
مدیر مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری حمل و نقل جاده ای کردستان گفت: در ۲۴ ساعت اخیر ماموران راهداری در جاده های مواصلاتی استان ۳۴۸ ماشین گرفتار در برف و کولاک را رهاسازی کردند.
۱۲:۲۵
۱۳۹۹/۱۰/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز،

دانش زندی اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت اخیر شاهد بارش برف و کولاک در جاده‌های مواصلاتی استان بودیم که با تلاش راهداران هم اکنون همه جاده‌های اصلی و فرعی استان باز بوده و تردد در آنها جریان دارد.

وی افزود: ۲۳۶ نفر از راهداران خدوم در نقاط مختلف استان در ۲۴ ساعت اخیر بیش از ۶ هزار کیلومتر باند از راه‌های استان کردستان را برف روبی کرده‌اند.

زندی خاطرنشان کرد: در این مدت ۳۴۸ ماشین گرفتار در برف و کولاک نیز توسط راهداران رهاسازی شد و خدمات ایمنی به آنان ارائه شد.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری حمل و نقل جاده‌ای کردستان در ادامه سخنان خود به پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر کاهش ۱۰ درجه‌ای دما طی روزهای پیش رو اشاره کرد و گفت: به دلیل افت دما شاهد بروز یخبندان و برودت در جاده‌های مواصلاتی استان خواهیم بود و این مهم رعایت موارد ایمنی توسط رانندگان را دوچندان می‌کند.

زندی اظهار کرد: اکیپ‌های راهداری به صورت مستمر در محورهای استان مستقر شده و اقدام به نمک پاشی و رفع لغزندگی می‌کنند، اما لازم است رانندگان تجهیزات لازم را به همراه داشته باشند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
جاده کردستان برف
ارسال پیام
captcha