پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۶۸۹۱۸۰
۰۰:۰۲
۱۳۹۹/۱۰/۱۷

الکاظمی: تنها چند صد نیروی آمریکایی در عراق باقی خواهند ماند

الکاظمی: تنها چند صد نیروی آمریکایی در عراق باقی خواهند ماند
نخست وزیر عراق روز سه‌شنبه در سخنرانی با اشاره به روند خروج نظامیان آمریکایی از عراق گفت که تنها چند صد نیروی آمریکایی در عراق باقی خواهند ماند.
۰۰:۰۲
۱۳۹۹/۱۰/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،

«مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق روز سه‌شنبه گفت که به شجاعت و فداکاری ارتش عراق در حمایت از سرزمین و کرامت این کشور درود می‌فرستد.

وی که به مناسبت یکصدمین سالگرد تاسیس ارتش عراق صحبت می‌کرد، افزود: «وظیفه تاریخی بر گردن ما قرار دارد که ارتش را در جایگاهی که سزاوارش است قرار دهیم.»

نخست وزیر عراق اضافه کرد: «از روز نخست تشکیل این دولت با چالش‌های بزرگ و پیچیده‌ای مواجه بودیم.»

الکاظمی گفت: «واقعا باعث تاسف است که عراق به عرصه‌ای برای تسویه حساب‌ها تبدیل شده و چالش‌های جنگ‌های بین‌المللی و منطقه‌ای در آن روی می‌دهد.»

وی تاکید کرد که وظیفه این دولت جلوگیری از پیامدهای این درگیری خطرناک است و این دولت از روز نخست به دنبال بازگرداندن توازن به روابط بین‌المللی عراق بوده است.

نخست وزیر عراق گفت: «ثمره مذاکرات راهبردی با آمریکا، خروج چند مرحله از نیروهای این کشور از عراق بوده است.»

وی تاکید کرد: «در روزهای آینده بیش از نیمی از این نیروها از عراق خارج شده و تنها چند صد نیرو در عراق باقی خواهند ماند.»

الکاظمی گفت: «عراق پس از این دیگر مکانی برای درگیری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی نخواهد بود.»

نخست وزیر عراق تاکید کرد: «تصمیم عراق هرگز در دستان ماجراجویان قرار نخواهد گرفت و وظیفه ما رساندن عراق و ملت آن به ساحل امن است.»

وی گفت که سال 2021 سال پیروزی عراق خواهد بود و مرحله فرسایش رفتن ثروت‌ها و توانایی‌های عراق به پایان رسیده است.

الکاظمی از همه گروه‌ها خواست تا به منافع ملی پایبند بوده و به روند و رویکرد گفت‌وگو تکیه کنند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
باقی‌ماندن‌حتی‌یک‌امریکایی‌استقلال‌عراق را‌مخدوش‌می‌کند
پاسخ