کد خبر: ۶۸۹۵۹۲
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۴

نجات لنج صیادی با ۱۸ سرنشین در سواحل کنارک

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: یک فروند لنج صیادی گرفتار در وضعیت بد جوی با ۱۸سرنشین در ۲۴ ساعت اخیر در محدوده سواحل کنارک –پزم توسط مرکز جستجو و نجات دریایی این بندر نجات یافتند.
نجات لنج صیادی با ۱۸ سرنشین در سواحل کنارک
آفتاب‌‌نیوز :

سیدحسن ابراهیمی اظهار داشت: طی تماس صاحب موتور لنج صیادی در ساعت ۲۲:۳۰ شب گذشته با مرکز جستجو و نجات دریایی بندر چابهار از طریق خط تلفنی ۲۴ ساعته ۱۵۵۰ مبنی بر اینکه یک لنج صیادی با ۱۸ نفر سرنشین از اسکله خارج و در نزدیکی صخره های پوزه کنارک - پزم دچار نقص فنی در موتور شده به این مرکز گزارش شده است.

وی ادامه داد: بلافاصله مرکز (MRCC) بندر چابهار با آمادگی کامل و اعزام شناور ناجی و یدک کش در موقعیت مضطر حاضر و با تلاش کارکنان ناجی و یدک کش موفق به نجات سرنشینان از محدوده خطر و عملیاتی شدن موتورلنج می‌شود.

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: طی ۲ ساعت عملیات شبانه در وضعیت بد جوی این موتورلنج به کمک یدک کش از منطقه خطر خارج و پس از رفع مشکل نقص فنی، موتورلنج و سرنشینان آن به اسکله کنارک هدایت شدند.

وی تصریح کرد: شماره مستقیم ۱۵۵۰ مرکز جستجو و نجات دریایی (MRCC) بصورت ۲۴ ساعته و کانال ۱۶ دستگاه VHF آماده دریافت اعلام حوادث دریایی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین