آفتابنیوز : آفتاب: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : امیدواریم كه سیستم رسانهای كشور به صورت منتقد منصف در اختیار دولت باشند اما برداشت من جز این است و تصور میكنم برخی رسانهها گاهی اوقات نسبت بهخدمات دولت جفاكارانه عمل میكنند.
محمد حسین صفار هرندی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: البته ما بسیاری از كارهای خوب رسانه ها را ستایش میكنیم.
وی با تاكید بر اینكه اصحاب رسانهها خود باید از رفتار نامطلوب برخی از رسانهها جلوگیری كنند، گفت:زمینهای باید فراهم شود كه بد را خوب و خوب را را بد جلوه ندهیم و اگر حقیقت را نمیگوییمبدیهیات را نیز انكار نكنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطر نشان كرد: رسانهها اگر میخواهند اطلاع رسانی كنند ،بگویند یك پروژه فرهنگی كه ۲۰سال رها شده ، در این دولت ظرف ۱۳ماه آماده بهرهبرداری شده و در اختیار جامعه هنری كشور قرار گرفته است.
صفار هرندی تصریح كرد: كارنامه دولت از این جهت هم قابل بررسی است كه به عنوان مثال یك پروژه كه در سال ۷۴آغاز شدهو پس از طی ۴۰درصد كار رها شده، در این دولت به مرحله بهره برداری رسیده است اما اینگونه خدمات دولت نهم از سوی برخی رسانهها منعكس نمیشود.
وی درباره عملكرد روزنامه كیهان در زمان حضور وی در این روزنامه در دولت گذشته، گفت : امروز نمیتوانیم درباره عملكرد كیهان حرفی بزنم اما به عنوان ناظر اعلام میكنم كه گاهی كیهان وكیل مدافع آقای خاتمی بود و زمانی كه عدهایاز حضور رییسجمهوری سابق برسر سفره آنچنانیسخنگفتند، این روزنامه این اتهام را رد كرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره عدم همراهی خبرنگاران روزنامههای منتقد دولت در سفرهای استانی گفت: دیدن كشور نیاز به مجوز ندارد میتوانید خودتان بروید و از نزدیك كارهای دولت را ببینید.
صفارهرندی گفت : به عنوان عضو رسانهها میگویم كه چشم بستن بر واقعیات افراد را مفتضح میكند زیرا مردمهمچنان برای رییسجمهوری سر و دست میشكنند.
خبرنگار دیگری خطاب به صفار هرندی گفت که با وجود حمایت رسانه ملی و همسویی رسانه های مختلف با دولت چه نیازی به جلب حمایت روزنامه های منتقد و مخالف است که وی پاسخ داد امروز بزرگترین نقدها علیه دولت از رسانه ملی مطرح می شود که به اعتبار وظیفه باید بلندگوی نظام که دولت بخش اصلی آن است، باشد.
صفارهرندی افزود: هنگامی که به یکی از مدیران روزنامه ها گفتم چرا واقعیت ها را منعکس نمی کند و رفتاری غیر منصفانه با دولت دارد، به صراحت پاسخ داد که ما رقیب شما هستیم و می خواهیم این دولت را به زیر بکشیم و خودمان با در دست گرفتن قدرت در این جایگاه بنشینیم و شما نباید از ما انتظار انعکاس خدمات دولت را داشته باشید.
وی تاكید كرد: این گونه رسانه ها که آزاد اندیشی ندارند و آزادانه اطلاع رسانی نمی کنند در حقیقت حزب مکتوب هستند و به عنوان یک تریبون حزبی و وابسته به جریان خاص، باید دست از ادعای مستقل بودن بردارند تا تکلیف مردم مشخص شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره اقدامات حمایتی دولت از رسانهها، گفت: با ارزیابی دقیق رسانهها متوجهخواهید شد كه دولت نهم چگونه به وظیفه حمایتی خود در قبال رسانهها عمل كرده است.
وی در پایان احتمال برخورد و تعطیلی روزنامه های منتقد دولت در آستانه انتخابات مجلس هشتم که محور سئوال خبرنگاری بود رد کرد و متذکر شد : این اتفاق نمی افتد و جای نگرانی نیست و اگر کسانی مدعی این مسئله هستند باید دلایل آن را نیز اعلام کنند چرا که قبل از بارش باران، ابرها غرش می کنند.
اين آقاي صفار هرندي چقدر قشنگ شب را روز و روز را شب جلوه مي دهد. آقاي صفار نياز به تلاش زيادي نيست كمي به اطراف خود نگاه كنيد ببينيد آيا ديگر منتقدي مانده است كه شما نفس او را نگرفته باشيد.
در ضمن اين دولت براي ايشان وامثال ايشان بسيار خوب بوده است/
ارزيابي بايد بر اساس شاخص ها و اعداد و ارقام باشد .تو را به خدا از جانب مردم حرف نزنيد و از جانب گروه خودتان اظهار نظر بفرماييد.چرا خودتان براب خودتان كارت تبريك مي فرستيد؟بگذاريد ديگران اين كار را بكنند.
بايد عرض كنم كه دولت نهم نتوانست از حمايت تام و كامل رهبري در يك سال و نيم اول ُ استفاده كند و ما ديدم كه رهبر معظم انقلاب با آن درايت خاص خود اولا مدت هفت و هشت ماه اخير ِ در خصوص عملكرد دولت سكوت اختيار كردند ثانيا معظم له خود در سفر اخيرشان به يزد به صراحت اعلام كردند اين دولت نيز مانند ديگر دولتها هم نقاط قوت دارد و هم نقات ضعف ( چيزي كه دولتيان اصلا فكرش هم نمي كردند چراكه فكر مي كردند همه كارهايشان درست و عين صواب است) .
آقاي هرندي اگر به ميان همين مردمي كه ايشان به آنها اشاره مي كند برود خواهند فهميد كه همين مردم سر و دست دولت را در پاي صندوق هاي راي خواهند شكست.
در ضمن بعنوان وزير فرهنگ بايد بدانند كه وظايف روزنامه ها به دولت ربطي ندارد ولي وظايف دولت به روزنامه ها مربوط است و روزنامه ها آزادند هر چه نمي خواهند ننويسند. و يا فقط از بدي ها بنويسند. كل صدا و سيما و چندين روزنامه در اختيار دولت است تا هرچه مي خواهد از خودش خوبي بگويد و بنويسد.
يك ماه ديگر بيست ونهمين سالگرد انقلاب اسلامي است .
متا سفانه از لحاظ اقتصادي واجتماعي وفرهنگي وسياسي مشكلات زيادي وجودداردومسولين ما شهامت پذيرش آنرا ندارند .ووضعيت فعلي آن گونه نيست كه مردم در سال 57 مد نظرشان بود .