کد خبر: ۶۹۰۱۱۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۱

طرز تهیه موچی؛ دسری متفاوت و جذاب

برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک می‌کنیم.
طرز تهیه موچی؛ دسری متفاوت و جذاب
آفتاب‌‌نیوز :

موچی یکی از دسرهای جذاب ژاپنی است که با آرد برنج درست می‌شود و طعم متفاوتی دارد.

مواد لازم برای دسر موچی:

آرد برنج سفید: ۱ لیوان
آب: ۲/۳ لیوان
نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری
شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
توت فرنگی: ۲۰۰ گرم
پودر نشاسته: نصف لیوان

طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی:

۱. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک می‌کنیم.

۲. سپس ۲/۳ لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

۳. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می‌دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.

۴. بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.

۵. بر روی تخته‌ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.

۶. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.

۷. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می‌پیچیم.

۸. کیک برنجی‌ها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۳
سارینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
0
1
من درست کردم خیلی عالی بود ممنون
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
1
0
حالا من که ماکروفر ندارم چکارش کنم؟
عاطفه رضازاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۳۰
0
0
من که
فرندارم ولی خیلی دوست دارم شیرینی بپزم خودم
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین