پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۶۹۰۳۶۰
۱۱:۰۳
۱۳۹۹/۱۰/۲۴

جهانپور: ۷۲ درصد مردم واکسن کرونا ایرانی را تزریق می‌کنند

جهانپور: ۷۲ درصد مردم واکسن کرونا ایرانی را تزریق می‌کنند
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: بر اساس نظرسنجی انجام شده، ۷۲ درصد مردم واکسن ایرانی کرونا را تزریق خواهند کرد.
۱۱:۰۳
۱۳۹۹/۱۰/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،

کیانوش جهانپور در صفحه توییتر خود نوشت: نظرسنجی مرکز افکارسنجی ایرانیان درباره واکسن کرونا نشان داد که ۷۲ درصد مردم واکسن ایرانی کرونا را تزریق خواهند کرد. همچنین ۶۰ درصد مردم امید زیادی به تولید واکسن ایرانی دارند و ۴۰ درصد به واکسن‌های خارجی اعتمادی ندارند.۵۳ درصد هم گفته‌اند اگر وزارت بهداشت واکسنی خارجی را تایید کند آن را تزریق می کنند.

جهانپور پیش از این به خبرنگار ایرنا گفته بود: مسیر تولید واکسن کرونا در داخل دنبال می شود. اقدام برای تولید واکسن کرونا در داخل از ابتدا توسط ۱۶ شرکت ایرانی شروع شده بود و تا این لحظه ۱۲ تقاضا و اعلام آمادگی برای تولید واکسن کرونا در ایران به سازمان غذا و دارو وصول شده و از این تعداد هشت شرکت پرونده فعال دارند و از این هشت شرکت یک مورد وارد فاز کارآزمایی بالینی انسانی شده، دو شرکت دیگر نیز به زودی وارد فاز مطالعه بالینی انسانی می شوند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
حسین منصوری
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
جدا ازکجافهمیدی 72 درصد مردم واکسن ایرانی راتزریق میکنند؟؟؟داداش همش به 7 نفرتزریق کردین ؟؟؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
آمارهات اشتباهه GPSداخل واکسنهاگذاشته ایدتاببینیدمردم کجا می روندومی آیند
پاسخ