پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۹۰۵۵۱
۱۴:۳۶
۱۳۹۹/۱۰/۲۵

تصاویر| طلای کثیف در شیراز

تصاویر| طلای کثیف در شیراز
طلای کثیف همان زباله‌هایی هستند که در جریان زندگی روزمره ما تولید می‌شوند. فرقی هم ندارد که زباله صنعتی باشد یا زباله انسانی. همه‌ی آن زباله‌های بی‌ارزش می‌توانند به محصول جدیدی تبدیل شوند که از ارزشی ده‌ها یا صدها برابر زباله برخوردار باشند.
۱۴:۳۶
۱۳۹۹/۱۰/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز،

یکی از مراکز بازیافت زباله در شیراز با مدیریت علی‌اصغر احسان‌نیا مشغول تولید طلای کثیف است. او كه خودش بهبوديافته اعتياد است. به دنبال ساماندهی، ایجاد اشتغال و گرد هم آوردن افراد آسیب‌دیده اجتماعی از جمله: معتادان بهبودیافته، معلولان و زنان سرپرست خانوار، کارگاه تفکیک پسماند را راه‌اندازی کرده که در پی آن حدود ۴۰۰ نفر مشغول به کار هستند.

كارگاه توليدی حمايتی احسان نيا، کارآفرین نمونه شیرازی روزانه توان بازيافت و سورتينگ ۲۰ تن زباله خشک را با گردش مالی ۴۰ ميليون تومان دارد و اكنون تفكيک زباله های خشک ۶ منطقه از ۱۱ منطقه شهرداری شيراز را به عهده دارد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
کامران
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
راهنمایی کنن چجوری و از کجا میشه چنین کارگاهی رو راه اندازی کرد خیلیا دوست دارن انجام بدن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
آفرین بر شما
پاسخ
نام علی رضا صادقی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
آفرین خدا قوت
پاسخ
خوینی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
خیلی عالی بود تشکر از مدیریت
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
خداقوت انشاالله دیگه هیچ وقت لغزشی نداشته باشن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
واقعا افرین خیلی عالیه مخصوصا برای محیط زیست و طبیعت
پاسخ
الیاس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
احسن
پاسخ