کد خبر: ۶۹۰۶۸۱
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
در گزارش زیر طرز تهیه خورشت به با لپه را به شما آموزش می‌دهیم.
آفتاب‌‌نیوز :

درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه خورشت به با لپه آشنا کنیم.

مواد لازم:

به -۲۵۰ گرم

لپه - یک چهارم پیمانه (۷۵ گرم)

گوشت گوسفند - به میزان دلخواه (۷۵۰ گرم)

پیاز - یک عدد

سیر - ۳ حبه

رب گوجه فرنگی - یک چهارم پیمانه (۶۰ گرم)

روغن -۴ قاشق غذاخوری

زردچوبه - یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه - نصف قاشق غذاخوری

آب - ۲ فنجان

نمک و زعفران - به میزان لازم

آب لیمو - ۲ قاشق غذاخوری

چوب دارچین - یک عدد

شکر -۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه:

۱ - ابتدا پیاز و سیر را خرد و در روغن سرخ کنید؛ بهتر است پیاز و سیر‌ها را به‌صورت ریز خرد کنید.

۲ - گوشت‌ها را به‌صورت خورشی برش و در ماهی تابه تفت دهید تا آب آن گرفته شود.

سپس آن‌ها را به پیاز و سیر‌های سرخ شده اضافه کنید و به همراه زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید تا بوی گوشت کمی گرفته شود.

۳ - بهتر است از شب قبل لپه‌ها را در آب بخیسانید. در هر صورت در این مرحله لپه‌ها را کمی آب پز کنید.

۴ - ترکیب گوشت را در ظرفی بریزید و به همراه آب روی شعله قرار دهید.

۵ - در ظرف جداگانه‌ای مقداری روغن بریزید و دو قاشق از رب را در آن سرخ کنید.

۶ - بعد از پخته شدن گوشت، رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به همراه لپه‌های پخته و چوب دارچین به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط شما کمی دیگر پخته شود.

۷ - به‌ها را بشویید و به تکه‌های کوچک خرد کنید، سپس آن‌ها را در ماهی‌تابه به همراه کمی روغن تفت دهید.

۸ - به‌های تفت داده شده را با کمی نمک و زعفران دم کشیده و رب‌های باقی مانده داخل ظرف اصلی تهیه خورش بریزید و با شعله ملایم اجازه دهید تا ترکیب گوشت‌های آماده شده با به پخته شود. حرارت زیر خورش را ملایم کنید تا به طور کامل جا بیفتد و برای ۴۵ دقیقه پخته شود.

۹ - در ۱۵ دقیقه پایانی شکر و آب‌لیمو را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورش شما آن‌قدر پخته شود تا به غلظت مناسب برسد.

منبع: غذالند

 

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین