پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۹۰۸۲
۱۳:۵۹
۱۳۸۶/۱۰/۲۲

مردی که هیچ کس را دوست ندارد

۱۳:۵۹
۱۳۸۶/۱۰/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،

آفتاب: «او مردی  است که هیچ کس را دوست ندارد حتی فرزندانش را». این یکی از جملاتی است که در کتاب تازه ای که از همسر سابق نیکولا سارکوزی سلینیا سارکوزی روز پنجشنبه گذشته وارد بازار شده است نقل شده است.

کتاب فوق که نامش سیلیسیا است را «آنا باتن» نوشته است. وی که به گفته بسیاری از افراد از جمله خود خانم سارکوزی به به صورت مخفیانه از وی گزارشاتی تهیه کرده است، مجموعه جالبی را جمع آوری کرده که مورد توجه بسیاری از شهروندان فرانسوی قرار گرفته است. 

بعد طلاق پر هیاهوی سارکوزی در اکتبر گذشته این سومین کتابی است که راجع به زندگی خصوصی او به چاب رسیده است. همچنین ملاقات ها و همراهی های «کارلا برونی» نیز باعث شده است که عکس های سارکوزی و خانم برونی را به صفحه نخست مطبوعات اروپا و جهان بیاورد.

بعد از شکایتی مبنی بر توقف انتشار کتاب توسط نیکولا سارکوزی مطرح شد قضات فرانسوی رای خود را مبنی بر اینکه چاپ کتاب متوقف نخواهد شد ابلاغ کردند. در واکنش به رای فوق وکیل سارکوزی اعلام کرد که به مراجع قضای بالاتری روجوع خواهد کرد.برخی از قسمت های کتاب فوق قبلا در روزنامه ها و مجلات فرانسوی به چاپ رسیده بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
-
۱۳:۳۷ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۳
اين خبر از چند جهت قابل تحليل است.
يكي اينكه چه قضاوت سالمي است كه كاري ندارد كه طرف رييس جمهور است يا هر چي. عدالت عدالت است و قابل اجرا.
اين نشان دهنده ي اين است كه قانون در اين كشور حرف اول را مي زند.
در كشورهاي توسعه يافته حرف اول را مطبوعات مي زنند.
اتومبيل سازان از مطبوعات اتومبيل حساب مي برند. بنگاهها و شركتهاي عظيم اقتصادي از مطبوعات رشته ي اقتصاد .. و ...
اين راز موفقيت و توسعه يافتگي آنان است .
در آنجا كسي تظاهر به چيزي نمي كند. همه همانطور كه هستند هستند. هر كه را پاك است از محاسبه چه باك است؟
بنابراين و همانطور كه يكي از دوستان ديگر گفته همه مسوولين كشوري از همه نظر مراقب هستند كه چه رفتاري از خود بروز مي دهند .
پاسخ
ناشناس
-
۱۲:۴۷ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۳
درفرانسه قانون توهین به مقامات ندارند؟من اگر جای دادستان پاریس بودم حتماٌ نویسنده و ناشر و عامل توزیع و......را بازداشت میکردم تا بعداٌ اتهاماتشان را تفهیم کنم(یعنی اول خودم بفهمم تا بعد).
پاسخ
ناشناس
-
۱۰:۲۷ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۳
اين فرانسوي هاي بيچاره از ما نياموخته اند كه اقتصاد صنعت و بطور كلي تمام جزپيات زندگي آنها تحت تاثير سياست باشد.
پاسخ
ناشناس
-
۰۹:۰۴ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۳
متاسفانه مصالح نظام ما اجازه نميده حتي در مورد دموكراسي در ساير كشورها حرفي زده شود . در ضمن يكي به اين آقا بگه حتي به فرض محال كه حرف شما درست باشه بازم بايد گفت اونجا چقدر به يك روزنامه ميدون ميدهند و وضعيت سانسور چطوره !!!!
پاسخ
ناشناس
-
۰۱:۴۱ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۳
salam.iek chiz ke baram khili jaleb bud inast ke dadgahaie faranse tahte tasire raisjomhur gharar nagereftano hokme ghanoonio dadan .d_orood bar azadi va demokrasi
پاسخ
ناشناس
-
۲۰:۰۸ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۲
با تشكر از انتشار خبر فوق. براستي افرادي كه براي اداره يك كشور مسووليتي را بر دوش دارند بايستي بيش از شهروندان عادي مراقب اعمال و رفتار خود بخصوص در امور خانوادگي و شخصي خود باشند. مسوولين دولتي بايد زير ذره بين باشند و اين وظيفه رسانه ها و مظبوعات آزاد است كه فساد دولتي را آشكار كنند. سانسور و نگفتن باعث بي بندو باري دولت مردان ميشود و فساد دولتي را از هرجهت گسترش ميدهد. منتقد محترم لازم است كمي عميق تر فكر كنند و سخنان بي اساس ديگران را تكرار نكنند. بسي جاي تاسف است ما با اين گونه فكر كردن بدست خود ديكتاتوري ها را درست ميكنيم.
پاسخ
ناشناس
-
۱۹:۰۱ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۲
هیچ یک از نشریات جدی ومعتبر و یا سایر رسانه های جدی کاری به زندگی شخصی افراد ندارند . اینا فقط برای پر کردن صفحات روزنامه های جنجالی ومردم فریب وفقط برای پر کردن جیب صاحبانشان ودر یک کلمه فرهنگ هالیودی رو اشاعه میدن . از سایت جدی ومسئولی چون شما دور باد که باین قافله به پیوندید .
پاسخ