پایگاه خبری آفتاب
۰۳ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 24 June 2026
کد خبر:۶۹۲۲۱۳
۰۸:۳۰
۱۳۹۹/۱۱/۰۶

رایزنی بایدن و مکرون درباره ایران

رایزنی بایدن و مکرون درباره ایران
فرانسه اعلام کرد که امانوئل ماکرون رئیس جمهور این کشور و جو بایدن درباره مسائل مختلفی از جمله برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگو کرده‌اند.
۰۸:۳۰
۱۳۹۹/۱۱/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز،

در بیانیه کاخ الیزه درباره گفت‌وگوی تلفنی امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه با جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا آمده است که یکی از موضوعات مورد بحث در این گفت‌وگو برنامه هسته‌ای ایران بوده است.

کاخ الیزه اعلام کرد، رهبران دو کشور در این گفت‌وگو که نخستین رایزنی آنها پس از مراسم تحلیف بایدن محسوب می‌شود، «تمایل خود را برای همکاری مشترک به منظور برقراری صلح در خاورنزدیک و خاورمیانه و به‌ویژه مسئله هسته‌ای ایران ابراز کردند».

کاخ سفید نیز در بیانیه خود درباره این گفت‌وگوی تلفنی تصریح کرد که رهبران دو کشور خواستار تقویت روابط دو جانبه از طریق ناتو و اتحادیه اروپا شدند.

بایدن پیشتر با بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس نیز تلفنی صحبت کرده بود که موضوع ایران در این گفت‌وگو هم مطرح شده بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha