پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۶۹۳۲۴۲
۱۷:۰۱
۱۳۹۹/۱۱/۱۲

حال و هوای کرونایی برج میلاد/ جشنواره فیلم فجر آغاز شد

حال و هوای کرونایی برج میلاد/ جشنواره فیلم فجر آغاز شد
سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، زیر سایه شرایط کرونایی، در سینما رسانه (برج میلاد) آغاز شد. در نخستین روز این رویداد سینمایی، دو فیلم «رمانتیسم عماد و طوبی» و «بی همه چیز» روی پرده خواهند رفت.
۱۷:۰۱
۱۳۹۹/۱۱/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز،

جشنواره فیلم فجر، پس از چند سال به برج میلاد بازگشت، هر چند دیگر از آن جنب‌وجوش و شلوغی دوره‌های گذشته، خبری نیست و این رویداد سینمایی، زیر سایه سنگین کرونا برگزار می‌شود.

نخستین کاری که همان قبل از ورود به سالن همایش‌های برج میلاد صورت می‌گیرد، تب‌سنجی از هنرمندان، اهالی رسانه و مسوولان برگزاری جشنواره است. داشتن ماسک، دیگر شرط ورود به سینمارسانه سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است که باید در همه زمان حضور در برج میلاد، رعایت شود.

حال و هوای کرونایی برج میلاد/ جشنواره فیلم فجر آغاز شد

فضاهای انتظار و لابی‌های سالن همایش‌های برج میلاد، برخلاف سال‌های گذشته، این دوره خلوت است و دیگر از آن‌همه صندلی و میز که محلی برای نشستن و گپ زدن مهمانان بود، خبری نیست.

چیدمان صندلی‌های سالن نمایش فیلم هم تغییر بسیاری کرده تا مهمانان نزدیک به هم ننشسته و فاصله اجتماعی را رعایت کنند. برای این هدف، تعداد صندلی‌ها کم شده است و از تراکم سابق خبری نیست.

حال و هوای کرونایی برج میلاد/ جشنواره فیلم فجر آغاز شد

برج میلاد، پردیس ملت و سینماهای مردمی جشنواره فجر ۳۹، میزبان نمایش ۱۶ فیلم خواهند شد. هشت روز ابتدایی جشنواره، سینما رسانه، شاهد نمایش دو فیلم خواهد بود که امروز (یک شنبه ۱۲ بهمن)، دو فیلم «رمانتیسم عماد و طوبی» و «بی همه چیز» روی پرده خواهند رفت.

حال و هوای کرونایی برج میلاد/ جشنواره فیلم فجر آغاز شد

گزارش خطا
برچسب‌ها:
جشنواره فیلم فجر
ارسال پیام
captcha