پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۶۹۳۳۹۰
۱۴:۰۲
۱۳۹۹/۱۱/۱۳

وعده وزیر صمت برای‌ رقابتی کردن بازار خودرو و حذف دلالان

وعده وزیر صمت برای‌ رقابتی کردن بازار خودرو و حذف دلالان
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: قیمت خودرو روندی کاهشی را طی می‌کند و سیاست وزارت صمت رقابتی کردن بازار خودرو و حذف دلالان و واسطه‌هایی است که بین تولید کننده و مصرف کننده قرار دارند.
۱۴:۰۲
۱۳۹۹/۱۱/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

علیرضا رزم حسینی در حاشیه جلسه با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: از ابتدای حضور در وزارت صنعت، برنامه افزایش تولید خودرو را شروع کردیم و با وجود مشکلاتی که صنایع کشور با آن درگیرند، این اتفاق به خوبی در حال اجراست و اخیرا نیز با همکاری رئیس کل بانک مرکزی، بسته مالی خوبی برای حمایت از خودروسازان تهیه و عملی شد.

وی افزود: قیمت خودرو روندی کاهشی را طی می‌کند و سیاست وزارت صمت رقابتی کردن بازار خودرو و حذف دلالان و واسطه‌هایی است که بین تولید کننده و مصرف کننده قرار دارند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به رشد 23 درصدی تولید خودرو در کشور ابراز امیدواری کرد: در نیمه دوم سال و حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه آینده, 50 درصد افزایش تولید خودرو در کشور داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha