پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۹۴۷۱۳
۱۳:۳۹
۱۳۹۹/۱۱/۲۱

قالیباف: مشکلات ربطی به انقلاب ندارد/ می‌توانیم در ۵ سال مشکلات اقتصادی را حل کنیم

قالیباف: مشکلات ربطی به انقلاب ندارد/ می‌توانیم در ۵ سال مشکلات اقتصادی را حل کنیم
محمدباقر قالیباف گفت: نقص‌ها و نارسایی‌ها ربطی به انقلاب اسلامی ندارد و اینها به نارسایی‌های مدیریتی مربوط است و راه حل آن این است که باید فرصت را به جوانان بدهیم.
۱۳:۳۹
۱۳۹۹/۱۱/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز،

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دومین شب سفر خود به روسیه با حضور در سفارت ایران در مراسم روز ملی جمهوری اسلامی ایران شرکت کرد.

وی ضمن تبریک دهه فجر و فرستادن درود و سلام به بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهیدان، گفت: امام خمینی (ره) جز برای خدا سخن نمی گفت و جز برای خدا قدمی برنمی داشت. امام خمینی (ره) با روحیه مردم باوری و مقدم شمردن مردم به صورت واقعی مردم را درگیر مسائل می کرد؛ امامی که بارها تاکید کرد که بر مردم باور دارد و این امام به راه و اندیشه خود ایمان داشت به همین دلیل توانست باعث عزت مسلمانان و افتخار ایران شود.

قالیباف ضمن تمجید از روحیه امام خمینی (ره) در استفاده از ظرفیت های مردمی، تصریح کرد: بدون شک در قرن حاضر امام باعث احیای مجدد اسلام در این مقطع از زمان شد.

وی در ادامه اظهاراتش با اشاره به اینکه امروز نارسایی هایی در کشور داریم که آن ها زندگی مردم را تحت تاثیر قرار داده است، خاطرنشان کرد: برخی مواقع این مشکلات ما را از عظمت و دستاوردهای انقلاب غافل کرده که باید برای آن فکری کنیم؛ مردم در این زمینه گلایه هایی دارند که گلایه های آن ها به حق است که ما به عنوان مسئول باید برای رفع آن ها بکوشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز در کشور نارسایی هایی وجود دارد که ما نیز آن ها را می بینیم اما همه ما به عنوان مسئول باید دقت داشته باشیم که این مشکلات ربطی به انقلاب اسلامی ندارد بلکه محصول عملکرد مسئولان است، در واقع وقتی مشکلات اثر گذاشت که ما از انقلاب فاصله گرفتیم.

قالیباف با بیان اینکه در جاهایی که در تصمیمات سیاست گذاران باور به سنت الهی کم شد آسیب دیدیم، گفت: در انقلاب اسلامی ایران باور به سنت الهی در سطح بالایی بود که از همین رو بسیاری از مشکلات حل می شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با توجه به شرایط کشور در زمان پیروزی انقلاب اسلامی باور امام خمینی (ره) این بود که اگر این مسیر حق است، دنبال کردن اهداف آن حمایت الهی را در پی دارد، خاطرنشان کرد: در واقع به قول امروزی ها خدا گارانتی داده که اگر مسیر حق را طی کنیم مسئله ای پیش نمی آید.

وی با اشاره به جنگ 33 و 22 روزه، تصریح کرد: در این جنگ ها در جنوب لبنان و غزه ای که محاصره کامل بود و مردم نمی توانستند حتی برای بازسازی خانه سیمان به منازلشان ببرند، اسرائیل با تمام قوا حمله کرد و حتی یک متر هم نتوانست بگیرد؛ در این جنگ ها ارتش لبنان در دفاع نقشی نداشت و در واقع ایستادن مردم بود که باعث نجات لبنان شد و این همان مردم باوری است که ما می گوییم.

قالیباف با بیان اینکه هر کجا شما دیدید اشکالی به وجود آمده مطمئن باشید در باورها و ارزش ها دچار اشکال شدیم، گفت: در واقع هرجا باورمان به خدا کم شد دچار مشکل شدیم و همین به ما آسیب زد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حوادثی که بعد از پیروزی انقلاب در کشورمان رخ داد می توانست دولت ها را دچار مشکل کند، تصریح کرد: این حوادث و چالش ها به تنهایی کافی بود تا هر دولتی را در دنیا نابود کند؛ البته ما با همه این سختی ها پیش آمدیم اما همه باید بدانند که ما با کسی دشمنی نمی کنیم بلکه با توجه به سنت الهی و اسلامی می توانیم عزت و استقلال را از دست بدهیم.

وی با انتقاد از نبود شایسته سالاری در برخی سطوح مدیریتی تصریح کرد: البته این نقص‌ها و نارسایی‌ها ربطی به انقلاب اسلامی ندارد و اینها به نارسایی‌های مدیریتی مربوط است و راه حل آن این است که باید فرصت را به جوانان بدهیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر سه عامل خداباوری، مردم باوری و خود باوری ( ما می‌توانیم) را سرلوحه کار قرار دهیم قطعا می‌توانیم به موفقیت برسیم. یعنی خداوند در این صورت موفقیت در استفاده از فرصت‌های پر ریسک را تضمین کرده است.

قالیباف در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه همه باید خود را در خدمت اهداف انقلاب قرار دهیم، اظهار کرد: ما چاکر انقلاب هستیم چون به ما هویت داد. ما مدیون شهدا هستیم چون عزت ما را حفظ کردند. امام و شهدا و خانواده شهدا به ایران عزیز ما عزت دادند.

وی با یادآوری برخی شعارهای پس از انتخابات سال 88 گفت: حتما یادتان است برخی از این شعارها، شعار نه غزه، نه لبنان جانم فدای ایران سر دادند. همان موقع گفتم این غلط‌ترین و دروغ‌ترین شعار ممکن بود. چون اگر کسی جانش را فدای ایران می‌دانست باید مانند شهید سلیمانی پیش می‌رفت که با کمترین هزینه بیشترین آورده را اورد.

وی در پایان تصریح کرد: مشکلات اقتصادی را با همین شرایط تحریم و کرونا می‌توانیم در یک برنامه ۵ ساله به گونه‌ای حل کنیم که کشور‌ به یک ثبات اقتصادی و منطقی برسد و به وضعیتی بهتر از وضعیتی اکنون برسیم.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
خسرو
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۷
مشکلات کشور کمتر از پنج سال حل خواهد شد بشرط اینکه نفوذیهای داخلی شناسایی و دست آنها از رذالت قطع شود و دولت هم دست جوانان جهادی بیفتد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۷
شعاردادن راحت است
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
نهادهای نظارتی عریض و طویل کجا بودن که این مشکلات پیش امد؟
پاسخ
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۳
اگه قالیباف رئیس جمهور میشد دلار ۵هزار تومان میشد .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۲
جای روزنامه نکاران شجاعی مانند فرخی یزدی و محمد مسعود خالیست
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۲
مشکلات ربطی به انقلاب ندارد به افراد نالایقی ربط دارد که با رانت و شعارهای تو خالی و رای خد اقلی در مراکز تصمیم گیری قرار میگیرند .
پاسخ
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۲
تو یکی هم بیا هشت سال رییس جمهور باش کی به کیه کسی ازشما نمی پرسه چه کردی
پاسخ
مردم
Germany
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
دقیقا مثل شهرداری
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
تمام مشکلات قبل و بعد از انقلاب به من ربط دارد
پاسخ
ناشناس
United States of America
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
واقعا این آقا مرزهای فلسفه را هم جابجا کرده این مشکلات بدون علت ایجاد شده
پاسخ
ناشناس
چیز جالبی بود. به قول دانشمندان علم کلام:نیاز فعل به فاعل
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
اصلا سیاست های کلی نظام هیچ ربطی به وضعیت اقتصادی مردم ایران نداره
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
بله مشکلات ربطی به انقلاب ندارد بلکه به کسانی که انقلاب کردند ربط دارد
پاسخ
ناشناس
Hong Kong
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
سنگ پای قزوین پیش شما ها لنگ انداخته!نه توانش رودارید نی سوادش!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
فعلا که مشگ\کل انقلاب عدم توجه به شعارهای انقلابیه
نه شرقی نه غربی ...
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
شنونده باید عاقل باشد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
این آقا خیلی خود شیفته است تاآنجاکه سخنرانی دریک کشور خارجی رابا گپ انتخاباتی دربین اعضاء یک حزب اشتباه گرفته، خودشرو ازحالا رئیس جمهور گرفته ووعده حل پنج ساله.... باباتودیگه کی هستی؟؟؟؟ اداره کشور با فرستادن چند تا گردان به جلو که شاید خیلی اش هم برن روی مین وبعدش هم بیائید سر جنازه هاشون گلو پاره کنید که چنین وچنان... خیلی فرق داره. لطفا اینقدر خودتون رو خراب نکنید وآبروی این ملت رو حراج نکنید.
پاسخ
محمدگلکارخوزانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
جناب آقای دکتر کاپیتان محمد باقر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
باسلام و تبریک ایام اله دهه فجر
قبلا فرموده بودید مشکلات یکساله حل خواهد شد!! چرا از یک سال به پنج سال حل مشکلات افزایش پیدا کرد؟؟
لذا پنج سال که هیچ با ده سال هم با این تفکرات قابل حل نیست و بی جهت خودتان و دیگران خسته و گرفتار نکنید و به پاستور نخواهید رسید.
چون آزموده را آزمودن خطاست.
چند دفعه در انتخابات ریاست جمهوری از سال 84 ورود و با شکست بدی روبرو شدید و بهتر است بقیه آبرو خودتان بی حساب هزینه نکنید .
پاسخ
بیدل
امید قالیباف به اینه که ملت تو انتخابات شرکت نکنند و او مثل مجلس با ۵% آرا رییس جمهور بشه ، که البته فکر غلطی نیست چون مردم در انتخابات فرمایشی شرکت نمیکنند.
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
همگی از یک نکته غافل موندید و اونم اینه که منظور قالیباف از جوانها آقازاده های خودش و دیگر آقازاده ها هستند که در گرفتن سهم خود از سفره انقلاب تبحر کافی و وافی پیدا کرده اند؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
خوشم میاد ازش کلا تو کوچه علی چپه و کم نمیاره بابا ایول داری خدایی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
فکرکنم اکثرمردم ازاین شعارها خسته شده وروحشان کسل شده
پاسخ
عباس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
بنده خدا فکر کنم اولین جوونی که باید بهش فرصت بدن خودشه!!!!!!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
این شعارهای الکی از هزار تا مشکل بدتره
پاسخ
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
نمیخواد لطفا ساکت باشید بذارید مردم زندگی کنند .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
یعنی میگی دو دوره میخوای رئیس جمهور بشی؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
مشکلات تهران خیلی حل کردی.............
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
منظورشون اینه که پوتین جان ، لطفا من را دو دوره رییس جمهور کن !!!!!مثل احمدی نژاد.
پاسخ