پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۶۹۵۲۱۹
۰۷:۲۱
۱۳۹۹/۱۱/۲۵
اگر پایبندی ایران به برجتم را ببینیم، آمریکا هم اقدام مشابه انجام خواهد داد

آمریکا: موضوع ایران را با سرعت دنبال می‌کنیم

آمریکا: موضوع ایران را با سرعت دنبال می‌کنیم
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا رویکرد این کشور در قبال ایران را راهبردی دانست و گفت یقینا هنوز راه درازی در پیش داریم اما به سرعت حرکت می‌کنیم.
۰۷:۲۱
۱۳۹۹/۱۱/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز،

ند پرایس روز جمعه در نشست خبری روزانه خود در پاسخ به این سوال مطرح کرد که ۱۰ روز دیگر تا توقف اجرای پروتکل الحاقی و کاهش بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باقی است، بسیاری از کارشناسان و دیپلمات‌ها معتقدند که دولت بایدن باید پیش از این موعد با ایران تعامل کند تا پیش توافق‌هایی را به دست آورد، آیا دولت چنین قصدی دارد؟

وی افزود: قصد دولت همان چیزی است که بارها تکرار کرده‌ایم و آن این است که به طور مداوم لازم است همکاری نزدیکی با متحدان، شرکا و اعضای کنگره داشته باشیم تا اطمینان یابیم که وقتی آماده گام بعدی هستیم، کاری انجام دهیم که از موضع قوی باشد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اظهار کرد: این چیزی است که با متحدان و شرکایمان با همدیگر انجام می‌دهیم. بنابراین ما به هیچ مهلت پایانی نگاه نمی‌کنیم. ما به زمانی نگاه می‌کنیم که ما و متحدان و شرکایمان را در بهترین موقعیت برای مواجهه با این مشکل قرار دهد.

پرایس ادامه داد: بار دیگر می‌گویم این مشکلی است که ما آن را به صورت اضطراری دنبال می‌کنیم.ناظران نباید دچار اشتباه شوند که فقدان تعامل مستقیم به معنای فوری نبودن مساله نیست. ما با چابکی با رایزنی در سراسر جهان و اعضای کنگره در حال فعالیت هستیم چرا که مشکل ناشی از برنامه هسته‌ای ایران را تشخیص می‌دهیم.

وی اضافه کرد: همانگونه که می‌دانید ایران در سال‌های اخیر گام‌هایی برداشته است که از توافق هسته‌ای ۱۳۹۴ دور شده است. رئیس جمهوری در هر موقعیتی موضع خود را مطرح کرده است که اگر پایبندی کامل ایران به توافق هسته‌ای را ببینیم، آمریکا هم اقدام مشابه انجام خواهد داد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا یادآور شد: ما به دنبال تقویت و تطویل چشم‌انداز توافق هستیم و از آن به عنوان سکویی برای مذاکره درباره توافق‌های بعدی استفاده می‌کنیم تا دیگر زمینه‌های نگرانی شامل برنامه موشک بالستیک ایران مورد توجه قرار گیرد.

پرایس اظهار کرد: یقینا ما هنوز راه درازی در پیش داریم اما ما به سرعت حرکت می‌کنیم و بسیار راهبردی عمل می‌کنیم تا بتوانیم از موثر و موفق بودن رویکردمان اطمینان یابیم.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۵
ما آشنای حسین اوباما هستیم ، لطفا سردستی کارمان را راه بیندازید
پاسخ
محلص
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۵
هيچ اتفاق خاصي نخواهد افتاد غني سازي به روال خودش ادامه خواهد داشت و ايران نيز پروتكل الحاقي NPT خارج مي شود و بازرسي آژانس اتمي كن لم يكن باقي خواهد ماند.
پاسخ
نصرت ال..
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۵
پایبندی ایران .
اقدام مشابه مقابل .

اگر ترتیب ملاقات مقامات نخست دو کشوذ داده شود .
مشکلات با سرعت در بزرگ راه حل می شود .
نیازی به وقت گذرانی و فرصت سوزی نیست .

همه شیعیان متدین عاقل صالحو.. برای سرانجام گرفتن
خوب ,چهل سال غفلت خسارت آور جامعه علوی دعا کنیم .
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۰۷:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۵
انتخابات مجلس یازدهم سال 98 همان بزنگهاهی بود که مردم در حمایت از مصدق در آن مردود شدند و خاتمی متاسفانه به اشتباه تکرار نکرد
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۵
رابطه ایران و امریکا باید در دولت روحانی حل و فصل شود
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۵
1400 فقط علی مطهری ..
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۰۷:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۵
قطعنامه ی 2231 و برجام قرارداد امنیتی مانند صلح وستفالی است
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۰۷:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۵
برخی ها تحریم ها را نعمت خدا می پندارند. چه نعمتی وقتی داروهای خاص کمیاب شده؟
از جیب ملت شعار می دهند.
دست در جیب ملت می کنند و شعار عزت می دهند.
پاسخ
ناشناس
France
۰۷:۳۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۵
چه اتفاقی افتاده است که تفاوتی دیگر در مواضع ظریف و جلیلی یا روحانی و رییسی نمیکند ؟
مردم از ظریف و روحانی و خرازی هم گذر کردند.

امیدوارم علی مطهری و امثال او و حتی سید حسن خمینی عزیز مواضع خود را مردمی نگه دارند
پاسخ