پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۷:۴۶
کد خبر:۶۹۵۵۴۳
۱۸:۰۰
۱۳۹۹/۱۱/۲۶

احتمال حضور «پیکه» در ترکیب بارسلونا برابر پی‌اس‌جی قوت گرفت

احتمال حضور «پیکه» در ترکیب بارسلونا برابر پی‌اس‌جی قوت گرفت
«جرارد پیکه» احتمالا برای حضور در ترکیب بارسلونا در دیدار سه شنبه شب برابر پاری‌سن‌ژرمن، به موقع آماده خواهد شد.
۱۸:۰۰
۱۳۹۹/۱۱/۲۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

مدافع اسپانیایی بارسا در تمرین امروز(یکشنبه) هم تیمی‌های خود را همراهی کرد و تصمیم در دسترس بودن یا نبودن وی برای رویارویی با پی‌اس‌جی، فردا گرفته خواهد شد.

پیکه در دیدار ۲۱ نوامبر برابر اتلتیکومادرید پس از برخورد با «آنخل کوره‌آ» از ناحیه زانوی راست دچار آسیب دیدگی شد.

باشگاه بارسا از آن زمان همواره از اعلام زمان‌بندی برای بازگشت وی به میادین، خودداری کرده اما هفته آینده سومین ماهی خواهد بود که از مصدومیت و خانه نشینی پیکه می‌گذرد.

کاتالان‌ها همواره برای رساندن وی به لیگ قهرمانان تلاش کرده‌اند و سایر مصدومان بارسا، بازگشت احتمالی وی را بیش از پیش حائز اهمیت کرده است.

آزمایشات وی در روزهای پنجشنبه و جمعه سرعت گرفت و پیکه تمرین امروز را به طور کامل با هم تیمی‌های خود انجام داد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha