پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۹۵۷۰۴
۱۷:۲۷
۱۳۹۹/۱۱/۲۷
ژاپن تصمیم‌های غیرقانونی آمریکا را اعمال نکند

ظریف: ژاپن دارایی‌های بلوکه شده ایران را آزاد کند

ظریف: ژاپن دارایی‌های بلوکه شده ایران را آزاد کند
وزیر خارجه کشورمان در گفت‌وگویی با کیودو نیوز خواستار آزادی دارایی‌های بلوکه شده ایران در ژاپن شد.
۱۷:۲۷
۱۳۹۹/۱۱/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان روز یکشنبه در گفت‌وگویی با کیودو نیوز با اشاره به اینکه ژاپن دوست خوب ایران است و با آمریکا نیز روابط خوبی دارد، اظهار کرد: ما انتظار داریم که ژاپن به عنوان یک دوست رفتار کند؛ خصوصا زمانی که پای قوانین بین‌المللی وسط می‌آید.

وی ادامه داد: از آنجایی که ایالات متحده در حال نقض قوانین بین‌الملل می‌باشد، بهترین نقشی که ژاپن می‌تواند بازی کند این است که به آمریکایی‌ها نشان دهد که ژاپن تصمیم‌های غیرقانونی آن‌ها را اعمال نخواهد کرد.

ظریف در این گفت‌وگو از ژاپن خواست که دارایی‌های بلوکه‌ شده ایران در بانک‌های ژاپن ذیل تحریم‌های آمریکا را آزاد کند.

به گفته ظریف دارایی‌های بلوکه شده ایران در ژاپن و کره جنوبی چیزی در حدود ۱۰ میلیارد دلار هستند. تخمین زده می‌شود که سهم ژاپن - که عموما سود حاصل شده از صادرات نفت خام به ژاپن است - کمی کمتر از ۳ میلیارد دلار می‌باشد.

وی همچنین اشاره داشت که از سرمایه‌های بلوکه شده می‌توان برای خرید غذا و دارو از جمله واکسن برای ویروس کرونا استفاده کرد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۷
چشم، امر دیگه‌ای نداری
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۷
باید با کدخدا صحبت کرد
هیچ کشوری بدون اجازه امریکا اب نمیخورد و اگر خواست بخوره دیگه نباید با امریکا کار کنه
اینو ژاپن هم میداند ما هنوز در جایگاهی نیستیم که ژاپن بخواهد از بین ما و امریکا یکی را انتخاب کند
ما سیبل مشترک کشورها جهت بهره برداری منافع ملتشان شد هایم ودر سیاست این یعنی یک امتیاز و سالها نخواهند گذاشت که این سیبل عالی از دست برود
پاسخ