نتیجه پژوهشی در امریکا نشان میدهد که فلاوانول موجود در کاکائو باعث تقویت توانایی یادگیری مغز و تقویت حافظه میشود. فلاوانول یک ماده مغذی گیاهی است که در کاکائو، چای، شراب قرمز و انواع بریها یافت میشود. با این وجود، در پژوهش پژوهشگران امریکایی اثری از تاثیر مفید احتمالی فلاوانول بر توانایی شناسایی اجسام توسط مغز مشاهده نشد.
به گزارش آفتابنیوز؛ پژوهشگران امریکایی دریافته اند که مواد شیمیایی موجود در کاکائو به خصوص فلاوانول بر تقویت حافظه افراد در سنین بالا (۵۰ تا ۷۵ سالگی) تاثیرگذار است.
فلاوانول متعلق به گروهی از عناصر است که پلی فنول نامیده میشوند و در کلم بروکلی، روغن زیتون، پیاز، بلوبری و چای نیز یافت میشوند. شکلات سیاه منبعی غنی از فلاوانول است و باعث تقویت سلامت افراد میشود.