پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۶۹۶۳۴۸
۰۸:۲۷
۱۳۹۹/۱۲/۰۲

واکنش فاطمه معتمدآریا به نامه جنجالی سازمان نظام پزشکی: تکذیب می کنم

واکنش فاطمه معتمدآریا به نامه جنجالی سازمان نظام پزشکی: تکذیب می کنم
در پی انتشار نامه‌ای برای اولویت دادن به هنرمندان در واکسیناسیون، فاطمه معتمدآریا تاکید کرد که همراهی و فعالیتی در ارتباط با این درخواست نداشته و اولویت را شروع واکسیناسیون گسترده برای مردم می‌داند.
۰۸:۲۷
۱۳۹۹/۱۲/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،

این بازیگر سینما و تئاتر در نامه‌ای کوتاه نوشته است: «اینجانب فاطمه معتمد آریا خبر مربوط به هرگونه فعالیت خود در ارتباط با درخواست اولویت واکسیناسیون هنرمندانه سینما را اکیدا تکذیب می‌کنم.

با وجود از دست رفتن بسیاری از هنرمندان تکرار ناشدنی سینما به دلیل ابتلا به کرونا، اولویت را شروع واکسیناسیون گسترده و بدون اتلاف وقت همه مردم ایران می‌دانم.»

اخیرا نامه‌ای از سوی سازمان نظام پزشکی به وزارت بهداشت منتشر شده که در آن خواسته شده با توجه به فعالیت هنرمندان در عرصه فیلمسازی و سریال‌سازی برای تولید برنامه‌های هنری با هدف دعوت مردم به ماندن در خانه، ترتیبی اتخاذ شود تا سهمیه لازم برای اولویت واکسیناسیون هنرمندان همپای کادر درمان در نظر گرفته شود.

این نامه که از سوی حسین کرمانپور - مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نظام پزشکی- خطاب به کیانوش جهانپور - رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی - نوشته شده در یکی دو روز گذشته با واکنش‌ها و انتقادهای مختلفی همراه بوده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
آدم یاد لطیفه قدیمی ما سه تا را کجا می برید میفته . بعلاوه اینکه جالبه که ایشون خودشو تکرار نشدنی میدونه حالا طبق کدوم نظرسنجی بوده خدا میدونه
پاسخ