کد خبر: ۶۹۶۵۵۶
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۹
بهترین زمان مصرف مواد لبنی

پنیر برای صبحانه بهتر است یا شام؟

وعده شام بهترین زمان برای مصرف مواد لبنی است و تأثیر مطلوبی روی استخوان‌ها می‌گذارد و به “سیستم عصبی” آرامش می‌بخشد.
پنیر برای صبحانه بهتر است یا شام؟
آفتاب‌‌نیوز :

بر خلاف باور مردم که مصرف پنیر در صبح بهترین صبحانه محسوب می‌شود اصولاً مزاج پنیر سرد و‌ تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است.

در مطالعات جدید علمی ثابت شده، که جذب کلسیم بیشتر در شب صورت می‌پذیرد و بهتر است، پنیر به عنوان یک ماده مغذی در شب مصرف شود.

به همین علت بهتر است لبنیات دیگری نیز مانند شیر را شب و پیش از خواب مصرف کنید تا میزان جذب کلسیم آن را بالا ببرید.

پنیر حاوی نوعی پروتئین است که اثر مثبتی روی استخوان‌ها و بافت مفاصل دارد و سهم زیادی در درمان بیماری‌های تحلیل برنده “سیستم ماهیچه‌ای” و اسکلتی دارد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند مصرف پنیر در وعده صبحانه باعث کاهش هوش و حواس می‌شود، اما مصرف آن در وعده شام و به عنوان عصرانه باعث می‌شود تا شب هنگام خواب از “کیفیت خواب ” خوبی برخوردار باشیم.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند اضافه کردن پنیر به سالاد سبزی می‌تواند از میزان چربی‌های پنهان آن بکاهد و باعث “افزایش کلسترول” نشود و آرامش ذهن و اعصاب ما را در طول روز تامین کند.

پزشکان طب سنتی گفته اند هرگاه پنیر با خرما خورده شود، کیفیت و اثر غذایی آن بیشتر می‌شود.

پنیر دارای طبع سرد است و در طب سنتی نیز به این مسئله اشاره و تأکید شده است که مواد غذایی دارای طبع سرد باید به همراه مصلح غذایی (مواد غذایی دارای طبع گرم) استفاده شود تا اثر مزاج سرد آن از بین برود؛ در نتیجه بهتر است پنیر همراه با گردو، سیاهدانه، آویشن یا زنیان مصرف شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین