کد خبر: ۶۹۶۹
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۸۴ - ۱۶:۳۱

تصویر روز

آفتاب‌‌نیوز : 8000 مسلمان در قلب قاره کهن و شاید متمدن جان باختند، سلاخی شدند  تا شاید حقوق بشر غربی ها رنگ وبویی بگیرد ، تا شاید وجدانی به درد آید و باور کند پایان جنگ صلیبی را در قرنی که قرار بود هیچ انسانی به مسلخ برده نشود و به جرم باورش بر صلیب کشیده نشود. 

فاجعه ای که نتیجه سکوت اروپا بود . 

قاره پیر هنوز هم سکوت کرده است ، هر چند مردمانش شاید به دور از چشمان سیاستمدارانی که هر آنچه را که دارند  و ندارند مدیون کابوهایی می دانند که هنوز در اندیشه کشور گشایی هستند ، گاه فریادی به اعتراض سر می دهند تا هنوز هم بتوان باور کرد که در میان شان زنده اند کسانی که به جان کودکی ، مردی ، زنی و شاید هم سالخورده ای ناتوان بیش از حقوق حیوانات! اهمیت می دهند. 

سربرینیتسا ، تلنگری است بر وجدان خفته جامعه ای که تنها باید انفجاری را تجربه کند تا شاید دریابد که در گوشه ای دیگر از این کره خاکی ، بودند و هستند انسان هایی که قربانی سکوت غربی ها شدند و شاید در این میان در اندوه بی پایان سایرین ، قطره اشکی بیافشانند تا گناهان نابخشودندی خود را بخرند و بار دیگر چشمان خود را ببندند بر آنچه که در پیرامونشان می گذرد.

سربرینیتسا ، برگ سیاهی است در تاریخ قاره ای که هر فاجعه ای را منشا بوده است و سرآغاز تیره روزی های بشر . از جنگ های صلیبی و قتل عام های جنگ های دوگانه جهانی تا شاید حمایت از افراطیونی که این روزها پهنه سرزمین حامیان خود را صحنه تاخت و تاز کرده اند. 

سربرینیتسا ، نه سرنوشت یک قوم که تلنگری است برای مردان و زنان مغروری که شاید اکنون باورشان ترک برداشته باشد و به آن بیاندیشند که خود قربانی محتوم تروریست های دست پروده شان خواهند شد. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین