آفتابنیوز : آفتاب: معاون دانشجويی دانشگاه تهران با اعلام اينكه دانشگاه درحال رسيدگی به مطالبات صنفی دانشجويان است، با رد شايعه ورود ماموران انتظامی به داخل كوی دانشگاه در جريان تجمع شب گذشته به ایسنا گفت: «میتوان گفت اين تجمع يك تجمع صنفی صرف نبود و هرچند بهانهاش صنفی بود اما اهداف خاص ديگری در آن وجود داشت».
قمصری اظهار كرد: «پس از اعتراضاتی كه از يكی دو روز قبل در رابطه با سرويس و كيفيت غذای دانشگاه مطرح شده بود تلاش كرديم كه هم برنامهی سرويسها تغيير كند تا پوشش زمانی بيشتری داشته باشد و هم در رابطه با غذا، مواد اوليه و مهمتر از آن پيمانكار پخت غذا تغيير كند. اين كارها به طور طبيعی زمان ميبرد و بايد پيمانكار باكفايتتری اعلام آمادگی كند و بتواند مسئوليت را بپذيرد».
وی همچنين درباره شايعه دستگيری برخی از تجمعكنندگان گفت: «در رابطه با دستگيریها نمیتوانم به طور موثق خبری را اعلام كنم».
قمصری همچنين گفت: «بهانه موجهی برای تجمع وجود ندارد و به نظر ميرسد كه افراد و جمع خاصی اهداف ديگری را دنبال میكنند و به همين لحاظ شب گذشته (يكشنبه) نيز جمعيت كمتری در تجمع حضور داشت».
معاون دانشجويی دانشگاه تهران در ادامه افزود: «دانشجويان شعارهای پراكندهای ميدادند كه خيلی صلاح نيست بگوييم چه میگفتند و در اين ميان شعارهای سياسی نيز از سوی آنها داده میشد».
قمصری ادامه داد: «زمانی كه قصد صحبت با دانشجويان را داشتم مانع شدند».
معاون دانشجويی دانشگاه تهران با اشاره به شايعاتی مبنی بر ورود مأموران انتظامی به داخل كوی، گفت: «دانشجويان درب فنی كوی را شكستند و وارد محوطهای شدند كه ديگر كوی محسوب نمیشود و در حاليكه درب جلوتر از آن بسته بود، آنها در را باز كردند و جمعيت وارد پيادهرو شد كه مأموران نيروی انتظامی نيز آنها را قدری به عقب برگرداندند».
وی ادامه داد: «در اين باره كه آيا كسانی دستگير شدهاند يا نه و اينكه چه تعدادی هستند، بايد اطلاعات تأييد شدهای به من برسد و تاكنون خبری در اين زمينه دريافت نكردهام».
قمصری افزود: «در رابطه با اين تجمعها اگر گزارشاتی از مراجع ذیصلاح به كميتهی انضباطی برسد به طور طبيعی اگر تخلف محرز شود طبق قانون با افراد متخلف برخورد میشود».
مدير كل كوی دانشگاه تهران نيز با اشاره به تجمعات چند شب گذشته در مجموعه كوی، گفت: «ما اين حركت را با توجه به كميت و كيفيت آن يك حركت دانشجويی نمیدانيم، نتيجه عملكرد حدود 100 دانشجو را نميتوان به حساب 10 هزار دانشجوی كوی گذاشت».
فرهادی در گفتوگو با خبرنگار صنفی آموزشی ايسنا، با بيان اينكه مسئولان كوی دانشگاه پيش از اين تحركات اخير نيز به دنبال رفع مشكلات و كمبودهای دانشجويان بودند، تصريح كرد: «تغيير ساعت سرويسهای دانشجويی و تلاش برای بهبود كيفيت غذا از جمله فعاليتهايی است كه از قبل در دستور كار كوی بوده و ربطی به تجمعات اخير ندارد».
وی همچنين افزود: «به زودی از محل كمكهايی كه از دولت دريافت میكنيم، كيفيت ارائه خدمات به دانشجويان كوی افزايش میيابد».
مدير كل كوی دانشگاه تهران، با اشاره به خسارات وارده به كوی، تخليه انبار آذوقه و سرقت موادغذايی از سوی برخی دانشجونماها، بيان كرد: «اين افراد با لباس دانشجو نسبت به سرقت بيت المال اقدام كردند، اسم اين قضيه را نميتوان صنفی آموزشی و يا سياسی گذاشت و در واقع اين موضوع توهين به قشر دانشجويی است. تعدادی از اين افراد سرقتكننده اموال كوی شناسايی شدهاند و طبق قانون با آنها برخورد ميشود چرا كه اگر برخوردی صورت نگيرد ظلمی است به ساير دانشجويان. قضاوت رفتار اين افراد را به افكار عمومی واگذار میكنيم، زيرا اينگونه رفتارها هيچ منطقی ندارد».
مدير كل كوی دانشگاه تهران با بيان اين كه درجريانات اخير هيچ فردی در كوی دانشگاه دستگير نشده است، گفت: «در تجمعات شبهای گذشته دانشجويانی كه اين حركت ها را انجام ميدانند با پليس بسيار فاصله داشتند و نيروی انتظامی به مجموعه كوی دانشگاه وارد نشد».