پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
کد خبر:۶۹۹۲۰۰
۱۳:۲۳
۱۳۹۹/۱۲/۱۹
به اتهام توهین به امام خمینی

معاون روحانی محکوم شد

معاون روحانی محکوم شد
عیسی کلانتری همچنین به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی نیز به پرداخت چهل میلیون ریال جزای نقدی در شعبه 1058 دادگاه کیفری محکوم شد.
۱۳:۲۳
۱۳۹۹/۱۲/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست به اتهام توهین به امام خمینی (ره) به صورت بدوی به ۴ ماه حبس تعزیری و منع عضویت در احزاب و گروه‌های سیاسی به مدت دو سال محکوم شد.

با اتمام رسیدگی به پرونده اتهامات عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در شعبه 26 دادگاه انقلاب اسلامی، نامبرده به اتهام توهین به بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) به صورت بدوی به 4 ماه حبس تعزیری و منع عضویت در احزاب و گروه‌ها سیاسی و اجتماعی به مدت 2 سال محکوم شد.

وی همچنین به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی نیز به پرداخت چهل میلیون ریال جزای نقدی در شعبه 1058 دادگاه کیفری محکوم شد.

اظهارات عیسی کلانتری در خصوص حضرت امام(ره) و ریشه‌های انقلاب اسلامی در گفتگو با یک رسانه مجازی موجب گلایه و انتقاد دوستداران نظام و انقلاب شده بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ایرانی
Germany
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
اظهارنظرآزاداست
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
گناه داره بیچاره این چهل میلیون ریال یک وقت کمرشو نشکنه؟؟ یعنی خداوکیلی اگر یک فرد معمولی جامعه هم چنین حرفی می زد چنین حکمی براش می دادین؟
پاسخ