کد خبر: ۷۰۱۰۷۸
تاریخ انتشار : ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰

حریرچی: رستوران‌ها و غذاخوری‌ها عامل شیوع کرونا هستند

معاون کل وزارت بهداشت، نسبت به افزایش موارد ابتلا به کرونا در مسافرت های نوروزی هشدار داد.
حریرچی: رستوران‌ها و غذاخوری‌ها عامل شیوع کرونا هستند
آفتاب‌‌نیوز :

ایرج حریرچی، در گفتگو با شبکه خبر، از افزایش شمار شهرهای قرمز و نارنجی خبر داد و گفت: از یک هفته پیش از شروع سال تحویل ۱۴۰۰ روند افزایشی شیوع کرونا مشاهده می‌شود.

معاون کل وزارت بهداشت، با بیان اینکه شمار شهرهای قرمز و نارنجی به ۵۱ شهر رسیده است، افزود: پیش از آغاز سال نو ۹ شهر در دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد قرمز و ۳۱ شهر نارنجی وجود داشت.

حریرچی افزود: اکنون شماره شهرهای درگیر وضعیت قرمز و نارنجی به ۵۱ شهر تغییر کرده است. شهرستان‌های فیروزکوه، دماوند از استان تهران هم قرمز شدند و اوضاع در شهرهای بوشهر و ارومیه هم صعودی است.

وی، این افزایش‌ها را نتیجه خریدهای اسفند ۹۹ اعلام کرد و ادامه داد: نتیجه مسافرت‌ها و دید و بازدیدهای نوروز چند هفته آینده بروز خواهد کرد.

معاون کل وزارت بهداشت افزود: به هر شکل در سفرها و دورهمی‌ها احتمال شیوع کرونا بیشتر است.

حریرچی به چرخش ویروس انگلیسی در کشور و خطرات چند برابری آن اشاره کرد و ادامه داد: در برخی شهرها از جمله تهران شاهد افزایش موارد بستری کرونایی هستیم.

وی به مقاوم شدن ویروس کرونا در بدن انسان اشاره کرد و درباره استفاده از خرید غذا از رستوران‌ها گفت: یکی از خطرناک‌ترین عوامل شیوع کرونا همین اماکن غذاخوری و رستوران‌ها هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین