پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۷۰۱۶۷۳
۲۲:۴۲
۱۴۰۰/۰۱/۰۷

پیروانی: منتظر شیطنت‌ بودیم/ ماه‌هاست اثری از آل‌کثیر در کمپ کاظمی نیست

پیروانی: منتظر شیطنت‌ بودیم/ ماه‌هاست اثری از آل‌کثیر در کمپ کاظمی نیست
مدیر تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید، با نزدیک شدن به پایان محرومیت آل‌کثیر، منتظر چنین شیطنت‌هایی بود.
۲۲:۴۲
۱۴۰۰/۰۱/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس درباره پخش شایعه‌ای درباره تمرینات آل‌کثیر، اظهار کرد: من چند روزی است که به‌خاطر حال مادرم و این‌که متاسفانه در آغاز سال نو به کما رفت و وضعیت مساعدی ندارد، شرایط روحی خوبی ندارم و واقعا از این‌دست حرکات و شایعه‌ها متاثر می‌شوم.

پیروانی گفت: با نزدیک شدن به پایان دوره محرومیت عیسی، منتظر چنین شیطنت‌هایی بودیم و شوکه نشدیم. واقعا متاسفیم که برخی با هر شرایطی می‌خواهند مردم را فریب دهند، حتی به قیمت بازی با احساسات مردم.

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هواداران ما باهوش هستند و دوست و دشمن‌شان را می‌شناسند. این موضوع را تکذیب می‌کنیم اما شایعه طوری مطرح شده که خودمان هم باور کردیم عیسی سر تمرین بوده؛ در حالی‌که امروز خودم سر تمرین بودم و باید بگویم ماه‌هاست اثری از عیسی در کمپ کاظمی نیست.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha