مرغ از جمله طیوری است که گوشت آن به عنوان یکی از مواد غذایی پرمصرف و به میزان قابل توجه در استانهای مختلف کشور تولید میشود، بر همین اساس روزانه کشتار مرغ در کشتارگاهها به صورت صنعتی و سنتی انجام میگیرد و با توجه به افزایش نیاز جامعه به این مواد غذایی، کشتارگاههای صنعتی بخش مهمی از این نیاز را تامین میکنند.
کشتارگاه مرغ شامل خط اصلی کشتار، تجهیزات ذبح و پرکنی و واحد قطعه بندی است. در تمام مراحل کشتار رعایت موارد شرعی و بهداشتی الزامی است که پس از بسته بندی در سردخانه نگهداری میشود تا بر اساس نیاز بازار به دست مصرف کننده برسد.
بهتر این است تصاویر را طبق پروسه مرحله به مرحله و به ترتیب پیشرفت کار ردیف کنید تا مخاطب متوجه شود.
موفق باشید