پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۹:۲۹
کد خبر:۷۰۲۳۸۲
۱۵:۵۴
۱۴۰۰/۰۱/۱۲

شکایت ۲ پلیس کنگره از ترامپ به‌دلیل آشوب ۶ ژانویه

شکایت ۲ پلیس کنگره از ترامپ به‌دلیل آشوب ۶ ژانویه
دو مامور پلیس کنگره آمریکا از دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین این کشور به خاطر تحریک آشوبگران در یورش مرگبار ۶ ژانویه شکایت کردند.
۱۵:۵۴
۱۴۰۰/۰۱/۱۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

دو مامور پلیس کنگره آمریکا از دونالد ترامپ به خاطر تحریک آشوبگران در حمله مرگبار به ساختمان کنگره در روز 6 ژانویه شکایت کردند و او را مسئول آسیب ها و جراحات فیزیکی و احساساتی وارد شده معرفی کرده اند.

بر اساس این گزارش جیمز بلاسینگیم مامور پلیس کنگره با 17 سال سابقه و سیدنی همبی مامور پلیس با 11 سال سابقه شکایتی را در دادگاه منطقه کلمبیا علیه دونالد ترامپ مطرح کرده و هر یک خواستار دریافت 75 هزار دلار غرامت شده اند.

در متن این شکایت آمده است: این شکایتی برای جبران خسارات وارد شده به ماموران پلیس به خاطر آسیب های روحی و فیزیکی است که در پی آشوب طرفداران دونالد ترامپ در روز 6 ژانویه حادث شده است، آشوبی که از سوی ترامپ تحریک شده و طرفداران وی سعی کردند تا نتایج انتخابات ریاست جمهوری 2020 را باطل کنند.

ترامپ پذیرش هرگونه مسئولیت این آشوب و یورش مرگبار را رد کرده است. در جریان این حمله حداقل 5 نفر از جمله یک مامور پلیس کشته شد.

دفتر ترامپ تاکنون حاضر به اظهارنظر درباره این شکایت نشده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha