پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۷۰۲۸۵۸
۲۲:۱۱
۱۴۰۰/۰۱/۱۵

مجموعه توچال فردا هیچ‌گونه خدماتی ارائه نخواهد داد

مجموعه توچال فردا هیچ‌گونه خدماتی ارائه نخواهد داد
مدیر روابط عمومی مجموعه تفریحی ورزشی توچال اعلام کرد: این مجموعه فردا (دوشنبه) به دلیل تعمیرات و سرویس‌های ادواری تعطیل خواهد بود.
۲۲:۱۱
۱۴۰۰/۰۱/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز،

«سارا قنبری» شامگاه یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین با توجه به جابه‌جایی سرور و بروزرسانی‌های فنی وب‌سایت توچال از امروز موقتاً از دسترس خارج شده و تا اطلاع‌ ثانوی فروش بلیت به صورت حضوری انجام می‌شود.

توچال قله‌ای در شمال تهران (شهرستان شمیرانات) به ارتفاع سه هزار و ۹۶۲ متر است که بخشی از دامنه رشته‌کوه‌های البرز به حساب می‌آید.

مجموعه تفریحی ورزشی توچال دارای امکاناتی همچون تله‌کابین، بام تهران، تله‌سی‌یژ، پیست اسکی، سورتمه، مسیر کوهنوردی، جاده سلامتی و هتل، به یکی از بزرگترین مقاصد گردشگری ایران تبدیل شده است.

پیست اسکی توچال ظرفیت حضور همزمان یکهزار و ۴۰۰ اسکی‌باز را دارد اما با اعمال محدودیت‌ها برای رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و صیانت از سلامت شهروندان، اجازه فروش روزانه بلیت برای ۷۰۰ نفر داده می‌شود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
توچال کرونا تعطیلی
ارسال پیام
captcha