پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۰:۲۷
کد خبر:۷۰۳۳۶۳
۲۱:۰۷
۱۴۰۰/۰۱/۱۸

تصاویر| به جامانده از مردم در روز طبیعت!

تصاویر| به جامانده از مردم در روز طبیعت!
بسیاری از مردم روز ۱۳ فروردین را که به نام «روز طبیعت» یا سیزده بدر شناخته می‌شود، در فضای باز و بویژه در میان درختان سرسبز جنگلی می‌گذرانند؛ اما متاسفانه هستند افرادی که در این روز شاخه‌های درختان را می‌شکنند، آتش روشن می‌کنند یا به طرق مختلف باعث صدمه زدن به این نعمت خدادادی می‌شوند.
۲۱:۰۷
۱۴۰۰/۰۱/۱۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

ریختن زباله پای دختان، معضل جدی این روزهای جنگل‌های هیرکانی است؛ این در حالی است که جمع‌آوری تمام این زباله‌ها از سطح جنگل کاری ناممکن است و هزینه زیادی هم دارد؛ ضمن اینکه تجزیه هرکدام از این مواد سال‌ها زمان می‌برد.

گفته می‌شود تجزیه کاغذ در طبیعت سه ماه، پوست میوه شش ماه، روزنامه یک سال، فیلتر سیگار دو سال، آدامس پنج سال، قوطی نوشابه ۱۰ الی ۱۰۰ سال، پلاستیک و شیشه بیش از ۱۰۰ سال طول می‌کشد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
سیزده بدر زباله
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
به این آدما میگن بیشور وقتی باهاشون حرف میزنی ادعای پروفسوری دارند اما هیچی نمی‌فهمند،،
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
تمدن 2500 ساله.
پاسخ
الهام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
پس که .... اینم دولت مقصره .
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
مشکل از ملتی است که برای منابع طبیعی و محیط زیست ارزشی قائل نیست و حرف اول را نفت می زند...حتما مقصر تحریم ها و آمریکاست!!!
پاسخ
مرتضی
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
کرونا هنوز می تازد....
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
ظرفیت ندارید خب نرید تو طبیعت. خاک بر سر آدمی که خودشو عاقل میدونه و اشغال میریزه. ...
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
دردآوراست اگر بگوییم.ایرانی بافرهنگ است.آیا اینجا هم مقصرکشورهای بیگانه هستند.کی بخودمی آییم.خداداند.
پاسخ