کد خبر: ۷۰۳۷
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۸۴ - ۲۳:۴۰

عراق، گلوگاه تروریست های بین المللی

آفتاب‌‌نیوز : همزمان با مشخص شدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، ‌سیر ایور روبرت مجددا در سخنانی در این خصوص گفت: اگر در سرتاسر جهان افرادی باشند که از به قدرت رسیدن مجدد جورج بوش خوشحال باشند، بی شک این افراد، اعضای القاعده هستند.
این سخنان در مطبوعات و رسانه های ایتالیا با بازتاب های متفاوت رو به رو شد. سیر ایور روبرت نیز بلافاصله طی تماسی از نارضایتی مقامات وزارت امور خارجه کشورش از سخنان خودآگاهی یافت. وی پا را از خطوط قرمز فراتر گذاشته بود.
این روزها که حوادث لندن ذهن جهانیان را مجددا به خود اختصاص داده است، سخنان سیر ایور روبرت معنای جدیدی یافته است.
بی شک در جهان امروز، قبیح ترین کار ممکن این است که انگشت اشاره خود را به سمت افرادی جز عاملان حوادث اخیر در لندن برگردانیم. این تروریست ها هستند که این خونریزی را به راه انداخته و باید پاسخگوی جنایات خود نیز باشند.
همزمان با ادامه روند بمب گذاری ها از سال 1993 که با مرکز تجارت جهانی آغاز شده و تا لندن وسعت یافته است، تنها یک سؤال باقی می ماند: چرا این حملات همچنان ادامه دارند؟
شاید منطقی ترین پاسخ به این سؤال این است که پس از حوادث یازدهم سپتامبر که اسامه بن لادن توانست قلب ایالات متحده را هدف بگیرد، سایرین نیز قدرت یافته و ترغیب به انجام این قبیل حملات تروریستی شدند.
دلیل دوم این است که اقدامات بعدی ایالات متحده در اشغال افغانستان و عراق این باور را در میان بسیاری از مسلمانان افراطی به بار نشاند که حق با اسامه بن لادن است.
تضاد میان اسلام رادیکال و غرب مانند هر تضاد ایدئولوژیک دیگری، ناشی از پرداختن به داستان های حاشیه ای است. مخاطب این داستان ها نیز مسلمانان جهان هستند.
آمریکا آنچنان تصویری از خود به جهانیان عرضه کرد که گویی وی و متحدانش تنها افرادی هستند که می توانند جهان را به سوی پیشرفت و رستگاری پیش ببرند. اسلام گرایان رادیکال نیز ادعا می کنند که جهان تحت سلطه جنگ میان معتقدان و کفار است. کفری که با عناوین متفاوت نظیر سکولاریسم،‌ کاپیتالیسم و جهانی سازی به درون اسلام و مسلمانان نفوذ کرده است.
از دیدگاه اسلام گرایان افراطی، کفر جهانی، سرزمین مسلمانان را اشغال کرده و اموال آنان را به غارت می برد.
در حالی که عقیده اسلام گرایان افراطی بر این مسائل استوار است، حمله ایالات متحده به عراق و اشغال این کشور به معنای تایید این تصور مسلمانان است. نیروهای متحد در عراق روزانه آماج حملات اسلام گرایان افراطی قرار می گیرند و این به این دلیل نیست که صدام حسین زمینه آموزش این افراد را فراهم کرده است بلکه تنها به این دلیل است که حمله ایالات متحده به عراق، شبه نظامیان مسلمان تندرو را به قلب اهدافشان فرستاد.
حتی انگیزه کسانی که بمب گذاری های مادرید را انجام دادند نیز دفاع از عراق بود. در فیلم ویدیویی که در این کشور پخش شد، تعدادی از نیروهای شبه نظامی در حالی که صورت های خود را با ماسک های سیاه پوشانده بودند در حال قدم زدن در کنار اجساد هفت مامور اطلاعاتی اسپانیا بودند که در نوامبر سال 2003 در حوالی بغداد گردن زده شدند. آن ها انگیزه خود را از این کشتار، تنبیه اسپانیا به دلیل همراهی با ایالات متحده در جنگ عراق اعلام کردند.
این حوادث دقیقا یک روز پس از پخش پیام بن لادن رخ داد. وی در این پیام تمامی کشورهایی را که به نحوی در حمله به عراق دست داشتند، تهدید کرده بود. البته ما می توانیم تصور کنیم که عاملان بمب گذاری های لندن و مادرید تنها تروریست هایی بودند که هیچ ارتباطی با اسامه بن لادن و القاعده ندارند. می توانیم تصور کنیم که عاملان این جنایت از شاگردان ابومصعب زرقاوی نماینده اسامه بن لادن در عراق هستند.
حتی می توانیم تصور کنیم که مجریان این بمب گذاری ها، تروریست های داخلی هستند که از سفر بغداد بازگشته اند . مسلمانانی از انگلیس، فرانسه، آلمان و یا هر نقطه دیگری که به عراق سفر کرده اند و اکنون به کشورهای خود بازگشته اند تا دین خود را به رهبرانشان ادا کنند.
ادعای همیشگی ایالات متحده این است که بهترین شکارچی تروریست ها است. متاسفانه این کشور با اشغال عراق اثبات کرد که حرفه ای ترین کشور در تولید تروریست است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین