رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران گفت: مرغ با قیمت مناسب کمیاب شده است و سازمان تعزیرات، بازرسی اتاق اصناف و سازمان حمایت هم اعلام کردند چنانچه مرغ قطعهبندی یا مرغ پاکشده در هر واحد صنفی ببینیم مغازهها را پلمپ میکنیم، به همین دلیل تامین مرغ برای واحدهای صنفی رستوران مشکل شده است.
علی اصغر میر ابراهیمی گفت: نیاز مردم را تامین نمیکنند زمانی که خود مردم هم مرغ پیدا میکنند میگویند از کجا میآورید؟
در شرایطی غذای محبوب بسیاری از مشتریان از منوی غذایی رستورانها حذف شده است که چندی پیش رئیس انجمن مرغهای گوشتی گفته بود: «مرغ فراوان است، اما مردم از صف بستن خوششان میآید.»