پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۰۳۹۲۴
۱۵:۱۵
۱۴۰۰/۰۱/۲۲

تهران بارانی می شود

تهران بارانی می شود
اداره‌کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از بعدازظهر امروز /یکشنبه/ تا اواخر وقت، با فعالیت سامانه بارشی و افزایش ناپایداری های همرفتی، آسمانی ابری گاهی همراه با رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید و خیزش موقتی گرد و خاک در مناطق مستعد با احتمال بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.
۱۵:۱۵
۱۴۰۰/۰۱/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،

بر اساس اعلام روز یکشنبه هواشناسی استان تهران، از روز دوشنبه تا پنجشنبه وضعیت جوی استان، آسمانی صاف تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد و در ارتفاعات در بعضی ساعات همراه با افزایش ابر و بارش پراکنده انتظار است.

برپایه این اعلام همچنین از لحاظ دمایی امشب کاهش دما پیش بینی می شود و در روزهای آتی نوسان دمایی چندانی نخواهد بود.

بیشینه و کمینه دمای هوای پایتخت در روزهای یکشنبه ۲۷ و ۱۶، دوشنبه ۲۷ و ۱۸، سه شنبه ۲۸ و ۱۷ و چهارشنبه ۲۷ و ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

فرودگاه امام خمینی با ۳۱ درجه و فیروزکوه با هشت درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان طی ۲۴ ساعت گذشته بودند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
باران هواشناسی
ارسال پیام
captcha