پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۷۰۴۱۰۵
۱۳:۱۵
۱۴۰۰/۰۱/۲۳

بخشنامه انتخاباتی فتاح در بنیاد مستضعفان: هرگونه فعالیت انتخاباتی ممنوع

بخشنامه انتخاباتی فتاح در بنیاد مستضعفان: هرگونه فعالیت انتخاباتی ممنوع
سیاست این نهاد در همه ادوار گذشته و انتخابات پیش رو، کمک به ایجاد شور و نشاط سیاسی، انتخاباتی و جلب حضور و مشارکت حداکثری مردم است که این مهم صرفا با تلاش برای امیدآفرینی و انجام امور محوله صورت خواهد پذیرفت.
۱۳:۱۵
۱۴۰۰/۰۱/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز،

رئیس بنیاد مستضعفان با توجه به در پیش رو بودن انتخابات ۱۴۰۰، بخشنامه‌ای را خطاب به مدیران و کارکنان بنیاد صادر کرد.

 سید پرویز فتاح با توجه به در پیش رو بودن انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا و همچنین انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، بخشنامه ای را صادر کرد.

در این بخشنامه آمده: با عنایت به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا و نیز میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در ۲۸ خرداد ماه سال جاری، بدینوسیله اعلام می شود، انجام هرگونه فعالیت تبلیغاتی و انتخاباتی از سوی مدیران و کارکنان گروه بنیاد با ذکر سمت سازمانی و در ساعات اداری و استفاده یا در اختیار گذاشتن وسایل و امکانات بنیاد، له یا علیه نامزدها اکیداً ممنوع است و تخطی از این بخشنامه و قوانین و مقررات انتخابات به منزله تخلف بوده و قابل رسیدگی و صدور رای در هیات های تخلفات اداری ذیربط خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی بنیاد مستضعفان، در ادامه بخشنامه مذکور تاکید شده است: سیاست این نهاد در همه ادوار گذشته و انتخابات پیش رو، کمک به ایجاد شور و نشاط سیاسی، انتخاباتی و جلب حضور و مشارکت حداکثری مردم است که این مهم صرفا با تلاش برای امیدآفرینی و انجام امور محوله صورت خواهد پذیرفت.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
برای شورآفرینی و نشاط چه می کنند؟ قبلا مگر چه کردند؟ قرار است تخمه و آجیل و چیپس پخش کنند تا در موقع مناظرات خوش بگذره؟!!!
پاسخ
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
آقای فتاح بایدکاندیدبشه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
برای مهندس فتاح آرزوی موفقیت دارم
به پرسنل و زیر مجموعه ش مثل کمیته امداد خوب میرسه
و شکر خدا انسانهای چاپلوس و متملق کمتر دوربر ایشان میرن
و مدیران زیر مجموعه ش همگی باسواد و تحصیلکرده هستند
پاسخ