پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۷۰۸۳۸۲
۰۹:۰۶
۱۴۰۰/۰۲/۱۹

شمار کشته‌های انفجار کابل به ۵۵ نفر رسید

شمار کشته‌های انفجار کابل به ۵۵ نفر رسید
 آمارهای منتشر شده از سوی بیمارستانهای کابل پایتخت افغانستان نشان می دهد که در حمله به مدرسه سیدالشهدای غرب کابل ۵۵ نفر کشته و ۱۵۱ تن زخمی شده اند که بیشتر آنان از دانش آموزان هستند.
۰۹:۰۶
۱۴۰۰/۰۲/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

همزمان با اعلام این آمار ، بیمارستان های کابل از مردم خواستند با مراجعه به بیمارستان به زخمی های این حمله خون اهدا کنند.

وزارت کشور افغانستان بر اساس بیانیه ای که دیروز منتشر کرد آمار این حمله را همچنان ۲۵ کشته و ۵۲ زخمی می داند و موضع جدیدی در این خصوص نگرفته است.

دولت افغانستان گروه طالبان را مسئول این حمله معرفی کرده است اما گروه طالبان با محکوم کردن این حمله دست داشتن در آن رد کرده و آن را به داعش نسبت داده است.

حمله به مدرسه دخترانه غرب کابل با واکنش زیاد داخلی و خارجی مبدل شده و با محکومیت گسترده مواجه گرده است.

یک سال پیش در چنین روزهایی مهاجمان تروریست به یک بیمارستان و زایشگاه در غرب کابل حمله کرده و شمار زیادی زنان و کودکان تازه متولد شده را به گلوله بستند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
United States of America
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
باز هم با طالبان مذاکره کنید
پاسخ