آفتابنیوز : آفتاب: حسین صفارهرندی گفت: اکنون حدود نود روزنامه در سطح کشوری و ملی منتشر میشوند که بیشتر آنها مخالف دولتند؛ حال چه اشکال دارد ما دو تا مجوز هم به طرفداران دولت بدهیم؟
به گزارش فرارو، محمدحسین صفار هرندی که روز پنجشنبه با شبکه دوم سیما گفتوگو میکرد، از وضعیت سینمای كنونی ابراز رضایت کرد و آن را حاصل تعامل و تفاهم خوب فیلم سازان با وزارت ارشاد دولت نهم دانست. وی همچنین تصریح كرد: وضعیت خوب سینما، امسال در جشنواره فیلم فجر تجلی یافت.
وی در پاسخ به این انتقاد که فیلمهای گیشهای به راحتی از سد سانسور ارشاد میگذرد، اما فیلمهایی که با اندیشه و تحلیل سروکار دارند، گرفتار ممیزی میشوند، این مسئله را طبیعی دانست و گفت: فیلمهای ما هم همانند بیشتر کارهایی که مردم ما انجام میدهند، «مباح» است؛ یعنی نه سودی دارند و نه زیانی، نه خیری در آنها هست و نه شری.
صفار هرندی سپس در تشریح وضعیت فیلمهایی که امسال ممیزی شدهاند، به ذکر دو نمونه بسنده کرد و گفت: وزارت ارشاد، فیلمهایی را سانسور کرده است که از گروهک منافقین خلق و رژیم پهلوی دفاع کرده و برایشان دلسوزی كرده بودند.
سال گذشته، وزیر ارشاد با انتقاد از دولت خاتمی و درخواست پوزش از مردم به خاطر وضعیت ناشایست فیلمها در جشنواره فیلم پارسال، اعلام کرده بود: فیلمهایی که در جشنواره امسال روی پرده میروند، مشخص کننده و نماینده طرز فکر و ماهیت سیاستهای فرهنگی دولت نهم خواهد بود.
صفار هرندی در بخش دیگر این گفتوگو و در پاسخ به چرایی سختگیری در دادن مجوز انتشار مطبوعات به منتقدان و سهولت امر برای طرفداران دولت، اظهار داشت: اکنون حدود نود روزنامه در سطح کشوری و ملی منتشر میشوند که بیشتر آنها مخالف دولتند؛ حال چه اشکال دارد ما دو تا مجوز هم به طرفداران دولت بدهیم؟
وی در ادامه از بسیاری از نشریات منتقد دولت انتقاد کرد و افزود: از هشت سال پیش از آمدن آقای احمدینژاد، حدود سیصد پروژه عمرانی و غیر آن، روی زمین مانده و معطل بود، اما دولت نهم همه آنها را در مدت هشت تا چهارده ماه به پایان رساند و افتتاح کرد. چرا اینها را مطبوعات منتقد دولت نمیگویند؟ یعنی دولت نهم در این دو سال و اندی، تنها «خرابکاری» کرده است؟
وزیر ارشاد سپس گفت: با این که در برخی از همین نشریات و مطبوعات منتقد و مخالف دولت نهم، کاریکاتورهای موهن و زشتی درباره آقای احمدینژاد و وزرا به چاپ رسیده، اما در هیچ موردی، شکایتی از سوی دولت به دادگاه نشده است.
صفار هرندی به موضوع کاهش هجده میلیارد تومانی توسط کمیسیون تلفیق از بودجه پیشنهادی دولت برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز پرداخت و گفت: در لایحه پیشنهادی دولت، امسال سی و شش میلیارد تومان به بودجه ارشاد اضافه شده بود که کمیسیون تلفیق آن را نصف کرد و مابقی را به بودجه دیگر نهادهای فرهنگی کشور افزود.
وی اظهار امیدواری کرد: در صحن علنی مجلس، این تصمیم کمیسیون تلفیق، رأی نیاورد.
به گزارش فرارو، محمد حسین صفار هرندی در پایان تأکید کرد: ما هر چه جلوتر میرویم، آثار و نتایج سیاستها و فعالیتهای خوب و درست دولت آقای احمدینژاد را بیشتر میبینیم و لمس میکنیم.