پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۷۰۸۷۹۰
۱۱:۴۷
۱۴۰۰/۰۲/۲۱

کره شمالی: هیچ مبتلا به کرونایی نداریم

کره شمالی: هیچ مبتلا به کرونایی نداریم
کره شمالی به سازمان بهداشت جهانی گفته است که طی ماه آوریل، از ۲۵ هزار و ۹۸۶ نفر تست کرونا گرفته اما هنوز هیچ مورد آلوده‌ای مشاهده نشده است.
۱۱:۴۷
۱۴۰۰/۰۲/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش آسوشیتدپرس، WHO در گزارش نظارت هفتگی اعلام کرد ارقام تست کره شمالی شامل ۷۵۱ تن هستند که طی روزهای ۲۳ تا ۲۹ آوریل (۳ تا ۹ اردیبهشت) از آن‌ها آزمایش گرفته شده و ۱۳۹ نفر از آن‌ها دارای بیماری‌هایی مانند آنفلوآنزا یا عفونت‌های شدید تنفسی بوده‌اند.

کارشناسان با توجه به زیرساخت بهداشتی ضعیف کره شمالی و مرز پرمنفذی که با چین دارد، در مورد ادعای این کشور مبنی بر سابقه عالی در دور نگه داشتن کووید ۱۹، ابراز تردید کرده‌اند.

کره شمالی تلاش‌های ضدویروس خود را "مسئله موجودیت ملی" توصیف کرده است. این کشور توریست‌ها را منع کرده، دیپلمات‌ ها را بیرون کرده و حمل و نقل و تجارت فرامرزی را به شدت محدود کرده است.

کره شمالی از اعلام تعداد افرادی که امسال قرنطینه می‌کند، امتناع کرده است اما قبلاً گفته بود ده‌ها هزار نفر را که علائم کووید ۱۹ نشان داده‌اند، قرنطینه کرده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha