پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۰۹۲۱۷
۲۳:۱۶
۱۴۰۰/۰۲/۲۳

انفجار در مخزن ۸۰۰۰ لیتری اکسیژن در اصفهان

انفجار در مخزن ۸۰۰۰ لیتری اکسیژن در اصفهان
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از وقوع انفجار در مخزن هشت هزار لیتری اکسیژن در اصفهان خبر داد.
۲۳:۱۶
۱۴۰۰/۰۲/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز،

فرهاد کاوه آهنگران با اشاره به حادثه انفجار عصر امروز در اصفهان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۹ و ۲۱ دقیقه به ستاد فرماندهی عملیات آتش‌نشانی اصفهان گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این حادثه در کارخانه اکسیژن خیابان امام خمینی (ره) رخ داده است، ابراز داشت: این انفجار در محل شارژ کپسول‌های اکسیژن رخ داده است.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه در این حادثه دستگاه شارژ اکسیژن دچار انفجار شد، ادامه داد: نیروهای امداد و نجات از ایستگاه‌های ۲۱ و ۱۰ برای امدادرسانی به این حادثه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه این حادثه سه مصدوم داشت، گفت: مصدومان این حادثه زنده به نیروهای اورژانس تحویل شدند.

کاوه آهنگران با بیان اینکه همچنان نیروهای آتش نشانی در محل حادثه حضور دارند، گفت: دستگاه شارژ امکان تعمیر ندارد.

وی با بیان اینکه این آتش سوزی در مخزن ۸۰۰۰ هزار لیتری اکسیژن رخ داده است، ابراز داشت: با همت و حضور به موقع آتش نشانان از گسترش حریق جلوگیری شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
مخزن اکسیژن اصفهان
ارسال پیام
captcha