پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۰۹۸۶
۱۰:۰۰
۱۳۸۶/۱۱/۲۸
مسافرت یک دوچرخه سوار ‪ بریتانیایی

دور دنیا در شش ماه

۱۰:۰۰
۱۳۸۶/۱۱/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

آفتاب: یک دوچرخه سوار ‪ بریتانیایی، توانست رکورد سفر به دور دنیا را جا به جا کند. «مارک بیومونت» 25 ساله و اهل اسکاتلند، توانست مسیری 29 هزار کیلومتری به دور دنیا را در ظرف 195 روز بپیماید و رکوردی نو را در این زمینه از خود به جا بگذارد. او به این ترتیب، در مدت زمانی بیش از 6 ماه، هر روز به طور متوسط 160 کیلومتر را رکاب زد تا رکورد قبلی را به اندازه دو ماه بهبود بخشد. 

بیومونت در پایان سفر خود در پاریس گفت: «حس بسیار خوبی دارم. شش ماه است که جاده‌ها را دارم طی می‌کنم و سرانجام موفق شدم. این دو روز آخر، سخت ترین قسمت سفر من بود.» بیومونت سفر خود را از پاریس آغاز کرده بود و در سفر خود از بیست کشور جهان، از جمله ایران گذشت. بیومونت ماجراهای بسیاری را پشت سر گذاشت، او با حوادث طبیعی مثل سیل و گردباد مقابله کرد و حتی در آمریکا با خودروی یک پیرزن تصادف کرد. به دنبال این تصادف بود که دوچرخه او بسیار آسیب دید و او به اجبار، چند روز در یک خوابگاه شبانه‌روزی مجاور ماند. بیومونت بعدا فهمید که آن‌جا، محلی برای توزیع مواد مخدر است. او در این حادثه کیف پول و دوربینش را از دست داد. 
مادر بیومونت هم در این باره گفته است: «من خیلی افتخار می‌کنم. مارک همیشه فردی بوده که می‌خواسته محدودیت‌ها را جابه‌جا کند.»

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha