کد خبر: ۷۱۰۰۴۴
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۵
شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه‌های توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت‌ها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید سرد شود و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.
آفتاب‌‌نیوز :

حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانه‌های جذابی را آماده کنیم.

مواد لازم برای تهیه مربای توت سیاه:

توت سیاه: یک کاسه
شکر: یک کاسه
آب: یک و نیم کاسه

طرز تهیه و دستور پخت مربای توت سیاه:

۱. شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه‌های توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت‌ها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید سرد شود و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین