پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۷۱۰۵۳۰
۲۰:۳۷
۱۴۰۰/۰۳/۰۲

کرملین: پوتین حاضر به بحث بر سر "همکاری" بر سر کریمه با اوکراین است

کرملین: پوتین حاضر به بحث بر سر
رئیس جمهوری روسیه برای مذاکره با اوکراین به منظور "همکاری" بر سر شبه جزیره کریمه و نه بر سر "وضعیت" این شبه جزیره آمادگی دارد.
۲۰:۳۷
۱۴۰۰/۰۳/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز یکشنبه گفت، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه حاضر به مذاکره با وولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی خود درباره شبه جزیره کریمه و همکاری فرامرزی در قبال آن و نه وضعیت این شبه جزیره است.

پسکوف به کانال یک تلویزیون روسیه گفت: به عنوان مثال وضعیت‌های بن بستی هستند که شرکای اوکراینی ما خواهان آنند. آنها می‌گویند بیایید درباره کریمه بحث کنیم. اگر این به معنای توسعه همکاری در مرز باشد، من مطمئن هستم که پوتین آماده بحث بر سر آن است، مناطق روسیه با بسیاری از کشورهای خارجی در مرز خود همکاری دارند. اما اگر معنای آن مذاکره بر سر چیز دیگر و نه با احتساب کریمه به عنوان یک منطقه روسیه باشند، به هیچ وجه چنین مذاکره‌ای انجام نخواهد شد.

سخنگوی کرملین بیان کرد، برای دیدار رهبران دو کشور هنوز باید خیلی چیزها تدارک دیده شوند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کرملین کریمه پوتین
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
خاک یه مملکت دیگه رو بزور گرفتی بعد میخای روش همکاری کنی؟؟؟
پاسخ