پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۲۳
کد خبر:۷۱۰۵۹۷
۱۱:۰۸
۱۴۰۰/۰۳/۰۳

جزئیات اینترنت رایگان برای انتخابات اعلام شد/ آغاز ثبت نام از عصر امروز

جزئیات اینترنت رایگان برای انتخابات اعلام شد/ آغاز ثبت نام از عصر امروز
وزیر ارتباطات جزئیات بسته اینترنت یک ماهه رایگان برای مردم در ایام انتخابات را اعلام کرد.
۱۱:۰۸
۱۴۰۰/۰۳/۰۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جزئیات بسته اینترنت یک ماهه رایگان برای مردم در ایام انتخابات را اعلام کرد.

وی در این باره در پستی در اینستاگرام نوشت:

۱. ستاد ملی کرونا برای حفظ سلامت مردم در روزهای انتخابات، تبلیغات در فضای مجازی رو تجویز کرده است و علاوه بر دستوراتی به ستادهای انتخاباتی به استفاده از این ظرفیت، از وزارت ارتباطات هم خواسته است که به مردم برای این روزها، بسته‌های رایگان اینترنت ارائه کند.

۲. ما برای شما یک بسته ۷گیگابایتی اینترنت (نپرسید داخلی، اینترنت یک شبکه بین‌المللی است) یک ماهه به عنوان هدیه در نظر گرفتیم. به هر کدملی یک بسته تعلق می‌گیرد.

۳. برای اینکه یکباره شبکه تحت فشار قرار نگیرد و سرعت افت نکند، ثبت نام در یک هفته انجام می‌شود، تقسیم بندی ثبت نام بر اساس رقم آخر کدملی خواهد بود. هر بسته از زمان فعال‌سازی تا یک ماه اعتبار دارد.

۴. این بسته‌ها فقط روی اپراتورهای تلفن همراه ارائه خواهند شد.

۵. از امروز عصر، ثبت‌نام آغاز خواهد شد.

۶. بسته‌های فعال فعلی شما، در حال رزرو نگهداری می‌شوند و پس از اتمام بسته هدیه، باقیمانده بسته قبلی شما قابل استفاده خواهد بود.

۷. ما با هیچ کسی برای بسته هدیه تماس نخواهیم گرفت، از شما درخواست ارسال هیچ کد فعالسازی هم نخواهیم کرد، ثبت نام هم صرفا از طریق سایتی خواهد بود که امروز از طریق همین صفحه اطلاع رسانی خواهیم کرد. بنابراین مراقب کلاهبرداران باشید.

لطفا این مطلب رو به هر طریقی تونستید به اشتراک بگذارید تا همه مطلع شوند و جا نمانند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
واسه ما اصلا ثبت نشد
پاسخ
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
هیچ کربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
چی شده ! از این کارا نمی کردین! جان من چه نقشه ای دارین؟
پاسخ
کریم
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
عجب وزیری داریم. به اساتید دانشگاه یک اینترنت درست و حسابی برای تدریس نمیده ولی به افراد عادی برای شنیدن تبلیغات داوطلبان ریاست جمهوری اینترنت مجانی میده.
پاسخ