پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۱۱۲۵۲
۱۷:۲۲
۱۴۰۰/۰۳/۰۷

رضایی: عده‌ای، ملی شدن نفت را به دولتی شدن نفت، تقلیل دادند

رضایی: عده‌ای، ملی شدن نفت را به دولتی شدن نفت، تقلیل دادند
یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ گفت: دولت من ۳۰ درصد از سهام نفتی را برای بهبود معیشت مردم مستقیماً به یکایک ایرانیان اختصاص خواهد داد.
۱۷:۲۲
۱۴۰۰/۰۳/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،

محسن رضایی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری، عصر جمعه هفتم خردادماه در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت:

«صندوق ملی صنعت نفت ایران را تشکیل می‌دهیم
ملی شدن نفت، یعنی اینکه مالکیت نفت و درآمدهایش متعلق به یکایک ملت باشد.
عده‌ای، ملی شدن نفت را به دولتی شدن نفت، تقلیل دادند به طوری که عملاً مردم نقشی در مالکیت نفت و درآمدهای نفتی نداشته باشند.

به ملت عزیز، سربلند و صبور ایران می‌گویم؛ دولت اقدام و تحول که ان‌شاءالله با رأی شما ملت عزیز ایران تشکیل می‌شود، صندوقی را که مالک نفت و گاز و فرآوردهای نفتی و گازی است تشکیل می‌دهد و ۳۰درصد سهام آن را برای بهبود معیشت مردم مستقیماً به یکایک ایرانیان، ۴۰درصد سهام را به تامین سرمایه‌گذاری‌های دولت در بخش‌های مختلف پیشرفت کشور و ۳۰ درصد سهام را برای نسل‌های آینده ایرانیان به صندوق توسعه ملی می‌دهد.»

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha