عبدی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه،گفت: گوشت مرغ عرضه شده در سطح فروشگاهها میبایست هیچ گونه بوی غیر طبیعی مانند ترشیدگی نداشته باشد و رنگ عضلات ران قرمز روشن و سینه روشن مایل به زرد بوده و پوست بطور یکنواخت روی بدن کشیده شود.
او افزود: شهروندان گوشت مرغ مورد نیاز خود را از فروشگاههای مجاز تحت نظر دامپزشکی خریداری نمایند و گوشت مرغ فقط به صورت بسته بندی عرضه می شود.
عبدی بیان کرد: مرغ تازه به مدت ۷۲ ساعت در دمای ۲-۸ درجه داخل یخچال و مرغ منجمد به مدت ۹ ماه در دمای منفی ۱۸ درجه قابلیت نگهداری دارد که بر، روی بسته بندی درج شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه ادامه داد: همچنین هیچ گونه بوی غیر طبیعی مانند ترشیدگی ویا تعفن به خصوص در محل اتصالات مختلف بدن به مشام نرسدو لاشه مرغ باید کاملا پر کنی شده و محتویات شکم از قبیل دل، جگر، سنگدان ورودهها باید از بدن مرغ کاملا خارج شده باشد.
او با اشاره به نحوه بسته بندی مرغ افزود: در داخل بسته بندی مرغ منجد خونابه منجمد شده نباید وجود داشته باشد و همچنین شروع فساد مرغ از ناحیه داخلی اتصال ران به بدن آغاز میگیرد وبا برش این ناحیه واستشمام بوی آن میتوان قضاوت کرد.