کد خبر: ۷۱۴۳۱۳
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۱:۱۵
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه در مشهد مدت زمان رأی‌دهی تا ۲ بامداد تمدید شد؛ گفت: تا ساعت ۲۳ جمعه شب ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار نفر رأی دهنده در استان رأی خود را در صندوق انداختند که با این آمار مشارکت در خراسان رضوی از ۵۰ درصد عبور کرد.
آفتاب‌‌نیوز :

محمدعلی نبی‌پور در اولین دقایق بامداد شنبه ۲۹ خرداد، در جمع خبرنگاران واقع در ستاد انتخابات خراسان رضوی، اظهار کرد: تعداد رأی دهندگان در خراسان رضوی از ۲ میلیون ۳۵۰ هزار و به دنبال آن از ۵۰ درصد مشارکت گذشت.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه طبق تصمیم ستاد انتخابات کشور، مهلت رأی دهی تا ۲ بامداد تمدید شد گفت: ولی در مناطق روستایی و مناطقی که رأی دهنده و مراجعه کننده ندارد با فرمانداران هماهنگ شده که شمارش آرا را شروع کنند.

وی افزود: طبق آمار در شهر مشهد تا ساعت ۲۲، ۹۵۰ هزار نفر پای صندوق های رأی حاضر و آرا خود را درون صندوق انداختند، مهلت انتخابات از ۲ بامداد دیگر تمدید نمی‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین