پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۸:۵۷
کد خبر:۷۱۵۹۲۶
۱۲:۴۶
۱۴۰۰/۰۴/۰۹

موج گرما در کانادا ده‌ها قربانی گرفت

موج گرما در کانادا ده‌ها قربانی گرفت
افزایش دمای هوا موجب مرگ دست‌کم ۶۹ تن در ونکوور کانادا شد.
۱۲:۴۶
۱۴۰۰/۰۴/۰۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

بنابر اعلام رسانه های محلی، تاکنون دست‌کم ۶۹ تن در منطقه ونکوور به دلیل افزایش شدید دمای هوا که غرب کانادا و منطقه شمال غربی پسیفیک در ایالات متحده را فرا گرفته جان خود را از دست داده اند.

بنابر اعلام مقامات کانادایی، بیشتر قربانیان افزایش دما در منطقه ونکوور که طی ۲۴ ساعت گذشته فوت کرده اند افراد مسن و مبتلایان به بیماریهای زمینه ای بوده اند. همچنین از روز دوشنبه در مناطق دیگر، موارد بسیاری از فوت ناگهانی گزارش شده که در حال حاضر آمار آن مشخص نیست.

به گفته مقامات کانادایی، فوت این افراد در حال بررسی است اما شواهد حاکی از نقش فاکتور گرما در اکثر موارد فوتی بوده است.

تغییرات اقلیمی موجب شده که بسیاری از مناطق جهان شاهد افزایش دمای هوا هستند. در سطح جهان طی یک دهه در سال ۲۰۱۹ بالاترین دما ثبت شده است.

به نقل از ژاپن تایمز، دمای هوا در شهرهای منطقه شمال غربی پسیفیک در ایالات متحده همچون پرتلند، اورگن، سیاتل و واشنگتن به بالاترین سطح رسیده که از دهه ۱۹۴۰ بی سابقه بوده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
موج گرما کرونا
ارسال پیام
captcha