کد خبر: ۷۱۶۴۶۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۹
سازمان هواپیمایی:

پروازهای ارمنستان افزایش می‌یابد/ تور واکسن کرونا نداریم

قرار است از هفته آینده، شرکت ارمنیا ایرویز 5 پرواز را به 7 پرواز در هفته افزایش دهد که در مجموع 11 پرواز در هفته از ارمنستان به تهران انجام خواهد شد.
پروازهای ارمنستان افزایش می‌یابد/ تور واکسن کرونا نداریم
آفتاب‌‌نیوز :

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه پروازهای ایران و ارمنستان از هفته آینده افزایش می‌یابد، گفت: قرار است از هفته آینده، شرکت ارمنیا ایرویز ۵ پرواز را به ۷ پرواز در هفته افزایش دهد که در مجموع ۱۱ پرواز در هفته از ارمنستان به تهران انجام خواهد شد.

محمد ذیبخش درباره میزان پروازهای بین ایران و ارمنستان اظهار داشت: هیچ یک از شرکت‌های هواپیمایی داخلی در این مسیر فعال نیستند و پروازهای بین این دو کشور با شرکت‌های هواپیمایی ارمنی انجام می‌شود.

وی با اشاره به جزییات پروازهای این مسیر گفت: در هفته شرکت ایرکمپانی 2 پرواز بین ایروان- تهران، شرکت هواپیمایی ارمنیا ایرویز 5 پرواز بین ایروان- تهران و شرکت ارمنیا ایرویز 2 پرواز بین ایروان - تبریز انجام می‌دهد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: در مجموع 9 پرواز بین ارمنستان و ایران برقرار می‌شود.

ذیبخش درباره افزایش تعداد پروازهای بین دو کشور تاکید کرد: قرار است از هفته آینده، شرکت ارمنیا ایرویز 5 پرواز را به 7 پرواز در هفته افزایش دهد که در مجموع 11 پرواز در هفته از ارمنستان به تهران انجام خواهد شد.

وی درباره افزایش درخواست تقاضا برای خرید بلیت به ارمنستان و افزایش برگزاری تورهای واکسن ارمنستان اظهار داشت: متولی برگزاری تورهای مسافری سازمان هواپیمایی کشوری نیست و دخالتی هم در این زمینه ندارد و وزارت گردشگری مسئول و ناظر برگزاری انواع تور در کشور است .

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تاکیدکرد: اما با این حال هیچ توری با عنوان تور واکسن به کشورهای همسایه نداریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۳
0
3
شما تور نداری اما مردم فقط بخاطر همین رنج سفر با قیمتهای کمرشکن بلیطهای این مسیر رُ به جان میخرند.
یوسف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۳
0
4
پروازها به ارمنستان افزایش پیدا میکنه چون اونجا دارن به مسافران خارجی واکسن فایزر میزنن و مسئولین میخوان سوء مدیریت خودشون رو زیر مدیریت فاخر کشور کوچیک ارمنستان مخفی کنند.
فکر کردن به منافع ملی رو باید از کشورهای درجه سومی مثل ارمنستان یادبگیرند مسئولین ما .
مسئولین ما فقط میتینگ میزارن ولی در کشورهای حتی ضعیف دنیا دارن مردمشون رو از مرگ نجات میدن
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین