کد خبر: ۷۱۸۰۶۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۱
"رایان کلوور" سرآشپز رستوران استیک گران‌قیمت را بر روی چوب بادام و ذغال ژاپنی پخته و نمک ترافل به همراه فلفل سیاه را به عنوان چاشنی بر روی آن پاشیده است.
آفتاب‌‌نیوز :

رستورانی در لاس وگاس گران‌ترین استیک جهان را سرو می‌کند: استیک خشک شده ۱۹۵ روزه ۲۰ هزار دلاری همراه با ترافل سیاه (نوعی قارچ خوراکی گران قیمت و کمیاب).

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ این رستوران در هتل لاکچری Resort World Las Vegas واقع شده است.

"رایان کلوور" سرآشپز رستوران استیک گران‌قیمت را بر روی چوب بادام و ذغال ژاپنی پخته و نمک ترافل به همراه فلفل سیاه را به عنوان چاشنی بر روی آن پاشیده است.

این غذا با سس بوردلایز سیاه ترافل، سیب زمینی، کلم بروکلی کبابی و ترافل سیاه تازه سرو می‌شود.

این استیک با وزن ۱.۷ کیلوگرم به اندازه‌ای است که می‌تواند برای چندین مهمان کافی باشد.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۹
0
0
سلام. به نظر گوشتش خام است . چطوری می خورند؟
پاسخ ها
میثم
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۰
یکی از دوستان نزدیک کانادا زندگی میکرد میگفت اونا میگفتن شما ایرانی ها چرا گوشت سوخته میخورین؟
کلا عادت دارن استیکی که میخورن باید مقداری آبدار باشه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین