کد خبر: ۷۱۸۱۶۹
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴

آنکارا، امیدوار به استرداد گولن در دوران ریاست جمهوری بایدن

سفیر ترکیه در آمریکا گفت، آنکارا در ارتباط نزدیک با واشنگتن برای استرداد احتمالی فتح‌الله گولن است و امیدوار است که این مساله در دوران ریاست جمهوری بایدن محقق شود.
آنکارا، امیدوار به استرداد گولن در دوران ریاست جمهوری بایدن
آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، حسن مراد مرجان، سفیر ترکیه در آمریکا گفت:‌ مقام‌ها و آژانس‌های ترکیه از نزدیک با مقام‌های آمریکایی در گفتگو و تماس هستند. امیدوارم که یک روز این روند پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته باشد. ما می‌خواهیم فتح‌الله گولن، روحانی در تبعید و مخالف دولت ترکیه و نزدیکانش به ترکیه مسترد شوند چون واشنگتن و آنکارا متحد یکدیرگند و ما انتظار داریم که این روند اتفاق بیفتد.

دولت آنکارا جنبش اسلامی بین‌المللی فتح‌الله گولن موسوم به "فتو" را محکوم می‌کند و آن را به دست داشتن در کودتای نافرجام ۲۰۱۶ متهم کرده است؛ گولن و اعضای این گروه دست داشتن در این اتهامات را رد کرده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین