آمریکا و انگلیس باید ایجاد ارتباط بین یک تبادل انسانی با برجام را متوقف کنند
عراقچی: مذاکرات وین باید منتظر دولت جدید در ایران بماند
سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه و رئیس هیات ایرانی در مذاکرات برجام در توئیتی تاکید کرد که مذاکرات وین باید منتظر دولت جدید در ایران بماند.
آفتابنیوز :
عراقچی در این توئیت نوشت: ما در دوران انتقالی به سر می بریم و یک انتقال دموکراتیک قدرت در تهران در حال انجام است.
وی افزود: روشن است که گفت وگوهای وین باید منتظر دولت جدید در ایران بماند. این اقتضای هر دموکراسی است.
او گفت: آمریکا و انگلیس باید این نکته را درک کرده و ایجاد ارتباط بین یک تبادل انسانی - که آماده اجرا می باشد - با برجام را متوقف کنند.
وی تصریح کرد: تبادل (زندانیان) را گروگان اهداف سیاسی قرار دادن، باعث از دست دادن تبادل و هم توافق می شود.
رئیس هیات ایرانی در مذاکرات برجام افزود: ۱۰ فرد زندانی از همه طرف ها می توانند همین فردا آزاد شوند، اگر آمریکا و انگلیس به تعهدات خود در توافق به عمل آمده عمل کنند.
منبع: خبرگزاری ایرنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۵
اگرقرار است برجام در دولت اینده به نتیجه رسد اقای رئیسی بهتر است اقای عراقچی در کابینه نگه دارد
با شما پایان خواهد یافت ونتیجه مذاکرات( حالا مثبت یا منفی اش) مشخص نخواهد شد ،،