دوره سهمیهبندی دوباره 6 ماهه شد
آفتابنیوز :
آفتاب: رییس ستاد تبصره 13 گفت: برای مدیریت بهتر مصرف سوخت و برنامهریزی نحوه استفاده از سوخت سهمیهبندی، سهمیه اردیبهشت و خرداد ماه خودروهای شخصی به میزان هر ماه 120 لیتر تا پایان اسفند ماه در كارتهای سوخت این خودروها منظور خواهد شد.
به گزارش ایسنا، سید مهدی هاشمی افزود: دوره دوم سهمیهبندی به مدت 4 ماه در نظر گرفته شده بود كه به منظور رفاه حال مردم و مدیریت بهینه مصرف، این مدت به 6 ماه افزایش یافت.
وی اظهار امیدواری كرد كه با تجربه بدست آمده در نحوه مصرف، صاحبان خودروها بتوانند برنامه دقیقتری برای استفاده از سهمیهبندی داشته باشند.
آفتاب: رییس ستاد تبصره 13 گفت: برای مدیریت بهتر مصرف سوخت و برنامهریزی نحوه استفاده از سوخت سهمیهبندی، سهمیه اردیبهشت و خرداد ماه خودروهای شخصی به میزان هر ماه 120 لیتر تا پایان اسفند ماه در كارتهای سوخت این خودروها منظور خواهد شد. به گزارش ایسنا، سید مهدی هاشمی افزود: دوره دوم سهمیهبندی به مدت 4 ماه در نظر گرفته شده بود كه به منظور رفاه حال مردم و مدیریت بهینه مصرف، این مدت به 6 ماه افزایش یافت.
وی اظهار امیدواری كرد كه با تجربه بدست آمده در نحوه مصرف، صاحبان خودروها بتوانند برنامه دقیقتری برای استفاده از سهمیهبندی داشته باشند.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه