کد خبر: ۷۱۹۱۲
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۷:۵۱

انفجار در بغداد همزمان با سفر احمدی نژاد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب:  انفجار دو بمب در بغداد 16 نفر کشته بر جا گذاشت. 

علیرغم  تشدید تدابیر امنیتی در بغداد و همزمان با سفر محمود احمدی نژاد به عراق، بغداد در روز دوشنبه با یکی از مرگبارترین حملات انتحاری روبرو شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز انفجار اولین بمب در مرکز بغداد  12 تن کشته و 46 تن زخمی شدند. این بمب درون یک خودرو جاسازی شده بود و پس از برخورد با نیروهای گشت نظامی منفجر شد.

انفجار دوم در شمال بغداد و در استان وزیریه رخ داد که بر اثر آن 4تن کشته شدند. بمب درون خودرو جایسازی شده و توسط عامل انتحاری به سوی ایستگاه بازرسی در رانده  و منفجر شد. 

انفجار به 3 خانه و چند خودرو خسارت وارد کرد. فرماندهان نیروهای نظامی آمریکا در عراقع  افراطگرایان وابسته به گروه تروریستی القاعده را مسئول این انفجارها می‌دانند در عین حال هنوز گروهی مسئولیت این حملات انتحاری را نپذیزفتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین